Jump to content

Moto Zajednica

Prvi Moto Show u Temerinu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Od 11-13 Jula će se održati naš prvi "susret" u Temerinu u organizaciji M.C. Patriots.

Bilo gde smo išli dobro se proveli to i želimo pružiti!

Program je u attachmentu  tu ispod drukčije nisam znao da postavim.

Pozdrav svima 

Program.pdf

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

dolazim samo mi objasnite kada dolazim od beceja gde se u temerinu nalazi vasariste ,da li je to mesto gde  se svakog meseca odrzava vasar

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

Tacno je to mesto.Dolazis iz pravca beceja,dodjes do centra,na semaforu skrenes desno,i samo vozi pravo oko 1km.Prvo nailazis na igraliste,ides jos dalje,i iza igralista je vasariste.

• Svrati ponekad, 301 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9

Ja krecem u 13h. Ko me vidi na crnom drz-u neka mi se javi da se upoznamo i popijemo picence

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

za prvi susret solidno motora ,a sto se tice mesta za odrzavanje susreta najbolje mesto gde sam do sada bio,ulaz betoniran pristupacan nema prasine trava pokosena, teren ravan, ima dosta betonirani staza okolo za voznju wc sa *****5 zvezdica ima hlada, dosta mesta za sedenje, stvarno odlicno mesto za odrzavanje susreta,a onaj mladi bend je rasturao trebali ste nji organizovati da celo vece pevaju kako pevaju i sviraju pa to njije normalno svaka cast sto puta su bolji od kojekakvi poznati grupa i bendova e svaka cast.bilo je dosta forumasa sa kime sam proveo dan mala bj ekipa knele,bata i njegova zena,krle,zo li,jozef,grof bilo ih je jos samo nemogu da se setim kako se zovu na forumu.slike ocekujte sutra kada malo zahladni jako mi je toplo u sobi

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Dobar dan i svako dobro za forumaše.

Da se i ja javim sa nekoliko zvaničnih informacija kao jedan od glavnih organizatora posle brojanja ulaznica motora je bilo 503 a suvozača i ostalih posetioca 1459 mi smo jako zadovoljni za prvi show i da se zahvalim svakome ko nas je posetio znamo i sad vidimo da smo imali i propusta ali nismo očekivali tako veliki broj ljudi. Za sledeći moto festival sigurno ćemo imati bolju organizaciju .

Propust koji smo imali najveći to što nismo imali točilice za pivo ali zbog exita nismo imali podršku nijednog od pivara drugi propust što nismo obeležili mesto za tuširanje mada smo imali ljudi su tek kasno saznali u subotu .

Jedno sigurno nećemo menjati ako bude i sledeći da od petak 14:00 imali smo pasulj do skoro nedelju ujutro naši roditelji non stop su delili hvala njima i svakome ko nam je pomogao sa radom ,donacijom i posetom našeg prvog moto show-a .

Veliki pozdrav svima !!!!!!!!!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja