fraising1 1 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan MC FREISING RIDERS, SLOVENIJA imat če 10. motosusret od 18.7. do 20.7.2008 u Kranju. Ulaz za sve bajkere besplatan, welcome drink, kamp, piče, hrana, erotic show, bajk wash, bajkerske igre............ U petak če svirati: - Sausages - SLO - the Rainmakers - I U subotu sviraju: - Iron Maiden cover band - I - Freising band - SLO - Beer Belly - SLO Dobrobošli svi motoristi i nadam se da se vidimo u Kranju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan uvjek je noroooo. dolazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jul 7, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih isao!ima li zainteresovanih iz srbije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jul 9, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Ako kome treba moj broj telefona, je broj upisan u BJB imeniku. Kamp če bit spreman več u četvrtak, a i mi čemo bit tamo več u četvrtak. Dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 9, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan E kako mi je zao sto necu ici ali viza mi istice ovih dana... Godisnji manje vise potrosio.... a kada sam nedavno bio kod vas, ti si bio kod mene u Temerinu. Neka, dogodine cemo da planiramo malo bolje. Pozdrav svima i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jul 12, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan nadam se, da upoznajem puno bajkera iz srbije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Jul 15, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Ove ne ali iduce godine stizemo 100% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jul 18, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za FREISING RIDERS-e iz Kule...lep provod i dobru zabavu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ludo. Puno motora iz SLO i drugih zemalja. Kad sredimo galeriju na našem sajtu, javit ču. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Avgust 8, 2008 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.freisingriders.com/freisingriders.html?name=Gallery Evo sredili smo galeriju sa slikama na našem sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...