Peacemaker 0 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Googlajuci nasao sam: www.european-colours.com gde su se predstavili klubovi iz cele Evrope, ali ne i iz Srbije. Video sam da su se samo "ERE" upisali . Ajde sad polako pa se svi klubovi upisite pa da se zna da i u Srbiji ima klubova, mozda i vise nego u ostatku Evrope . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jul 22, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Evo ,SHADOWS ubacen. Ajde stvarno ,ispasce da nas nema, a ima nas i te kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na linku, evo upisujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.velikaplana.info/smf/Smileys/default/appl.gif za pretragu i obavestenje evo saljem informaciju ostalim klubovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jul 23, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Googlajuci nasao sam: www.european-colours.com gde su se predstavili klubovi iz cele Evrope, ali ne i iz Srbije. Video sam da su se samo "ERE" upisali . Ajde sad polako pa se svi klubovi upisite pa da se zna da i u Srbiji ima klubova, mozda i vise nego u ostatku Evrope . Nas su tamo samo prepisali urednici pre jedno godinu dana jer smo pre bili na jednom slicnom sajtu koji je propao pa su ga ovi nasledili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jole_35 0 Napisano Novembar 6, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: AG-AL Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, nego kako vidim ,mali br se predstavio na odnosu klubova kolko postoji i to samo ovde na ovom forumu!!! ps bilo bi jos bolje da ostavite i neki pozdrav iz Srbije u knjizigostiju (guestbook) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...