ducati unlimited 0 Napisano Jun 30, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pomozite mi treba mi regler za 98.god posto je moj okinuo kad se ugreje vise ne puni uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro braco jel moguce da me ne j....e ni 100% pa ne trazim vam heblu od dijane il korpu od ajkule nemoguce da niko nezna nikog itd.u sustini kad sam vam se god obratio za pomoc muuuu ! Hvala braco razocarali ste me i kao ljudi i kao komunisti ,ma prso sam skroz ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je prvi post lose formulisan-kakvu pomoc ocekujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan ocekujem da mi kazete imali neko rasturenu r1 98. ili gde da kupim nov regler osim kod Rode naravno po nekoj normalnoj ceni nadam se da me sad razumete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducati unlimited 0 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Bliski Istok-Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan dobro je bar se neko javio iako me ne razume :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jul 3, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Javi se Beri sa foruma, moguće je da on može da ti pomogne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mogu ja da ti pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...