sasa ns 1 3067 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko iskustva sa ovom kacigom,deluje midosta interesantna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano April 26, 2020 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Spark je evolucija kacige Valor i prelaz u svakodnevni/touring segment. Suvise je nov model da bi bilo ko ovde imao bilo kakvo iskustvo sa njim pa ne bi bilo lose sacekati prve utiske (i preko i ovde) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksara 0 Napisano Jul 20, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio u Komppu, imaju ovu kacigu na popustu za nekih 14800 RSD. Uz nju se dobija wind protector, pinlock, suncane naocare, itd. Deluje bas dobro. Jedino ne postoji Shark test trenutno za nju jos uvek, pa je nisam uzeo (jer ne bih voleo da uzmem kacigu sa ocajnim safety ratingom). Ako neko zna nesto vise o ovoj kacigi, neka pise... hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni_vatreni 2 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Borča/Nbg Motocikl: Suzuki GS500 E Prijavi odgovor kao problematičan Prođe godinu dana, ima li neka glava s ovom kacigom da napiše nešto? Jedina koja je ispod 150 eura sa pinlock-om, malo mi je sumnjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 38 Napisano Septembar 6, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Nije jedina sa pinlock-om za 150e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni_vatreni 2 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Borča/Nbg Motocikl: Suzuki GS500 E Prijavi odgovor kao problematičan Znaš li neki drugi model? Istražio bih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peconi90 38 Napisano Septembar 7, 2021 U prolazu, 43 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Kymco Xciting 300R Prijavi odgovor kao problematičan Ls2 storm FF800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 7, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam pazario prošle godine u maju ovu spark kacigu.Pre toga sam kupio ls2 brejker 16500,oo i mt blade 2 valda isto tolko sa pinlokom.Obe su se pokvarile i dobio pare nazad.Ovaj airoh je za klasu bolji jer nema tih problema oko nefunkcionalnosti unutrašnjeg i spoljnog vizira,unutrašnjih delova kacige...Vizir leži jako dobro i dobro dihtuje.Ima zaključavanje napred ali sistem zaključava u stranu što je jako dobro jer ne gura vizir ka napolje kao što je kod mt blade koji stalno gura vizir ka napolje bar 1 mm.Ima baš veliko vidno polje.Ne duva ,bučna je standardno ,nema nikakvog šuštanja ni pištanja na manjim brzinama .Unutrašnjost je periva i klasičnog dizajna ,jednobojna crna što nije ni bitno.Unutrašnji vizir jako dubok ipod vidnog polja što ima rekto koja kaciga.Mnogi plići viziri smetaju ako seku vidno polje čak i na retrovizoru što zavisi od njihovog položaja.Pinlok nisam stavljao ni jesenas ni proletos jer nije trebalo .Magli osrednje ali samo kad se stoji.Nisam vozio po kiši na niskoj temperaturi.Jedina mana je težina koja je za L pa na više 1630 grama a 100 grama manje za manje veličine.Proizvodi se u Italiji i moja je preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni_vatreni 2 Napisano Septembar 10, 2021 U prolazu, 25 postova Lokacija: Borča/Nbg Motocikl: Suzuki GS500 E Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti. Kupio sam sjajno beli Spark u Kompp-u za 15.000 rsd. S obzirom da mi je ovo tek druga kaciga, a prva full-face, nemam baš mnogo šta pametno da napišem. Za sada sam zadovoljan. Dopada mi se što je sunčani vizir tako dubok. To nije bilo slučaj na prethodnoj, flip-up (Caberg Konda). Kada sam u gustom saobraćaju, sviđa mi se što mogu da podignem providni vizir i spustim sunčani, ne smeta vetar, ne mogu bube da se podvuku. Možeš li da mi objasniš na šta misliš pod zaključavanjem vizira? I postoji li razlog zašto nisi montirao pinlock, da li ga čuvaš za hladnije vreme ili ti smeta? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17471 Napisano Novembar 14, 2021 (promenjeno) Integrisan, 5155 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima ili je imao Airoh Valor i nesto da napise o njoj? Takodje ako je osim nje nosio MDS ili HJC da li su kalupi isti/slicni sa Airoh? Promenio Novembar 14, 2021 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 14, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Čuvam pinlok za hladnije ali evo prođe 2 godine i nije mi trebo iako hoće da magli već na 15 stepeni. Može da se vozi bez njega. Zaključavanje je taj mehanizam kad spusti da klikne ali taj mehanizam ide u stranu a ne ka napolje da ga gura od dihtunga što je bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...