Jovan Babic 0 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Bajkeri kakva su vaša iskustva sa putovanja na Kosovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 25, 2020 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Išo moj čukunčukundeda nije bio nešto zadovoljan.Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17601 Napisano April 25, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2424 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan iso i ja 99-te, heli'opterom...onako, nista posebno... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17344 Napisano April 25, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ako zanemarimo ono ranije, ja sam pre četiri-pet godina išao dva puta motorom do prištine i onda do Uroževca. Nigde nisam imao problema, policija me kontolisala više puta ali ništa nije bilo problematično (osim što sam na pitanje gde idem rekao da idem u Uroševac, a policajac je insistirao da je to Ferizaj, a ja sam ostao uporan da je to Uroševac). Na kraju je prišao neki stariji policajac, uzeo dokumenta od onog sa kojim sam se raspravljao, vratio mi i poželeo srećana put i rekao da pazimo kako vozimo. Ukoliko svraćate da nešto kupujete (recimo benzin), mlađi uglavnom neznaju Srpski, a striji ne smeju da pričaju ukoliko ima tu još nekog u blizini. Kada nema nikog drugog komuniciraju na Srpskom. Inače su vozači na KiM prilično loši i prave greške, ali su naplašeni od policije (koje ima baš često) pa uglavnom poštuju ograničenja. Motora na putevima skoro da nema (neki poznanici šiptarimi kažu da se tamo motor smatra za nešto što voze oni koj nisu domaćini i porodični ljudi i da to ne priliči ozbiljnim ljdima). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam se ja prosle godine. Usao preko Merdara i bio do Gazimestana i Gracanice. Bilo nas je dvojica. Na pumpi kod Podujeva pricali srpski sa radnikom. Sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano April 25, 2020 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Sta ces tamo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Babic 0 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, sale z900 said: Sta ces tamo? Imam kuću kod Kosovkse Kamenice, do sada sam uvek išao kolima pa me zanima da li je bezbedno ići motorm. Ipak treba da prođem dosta albanskih sela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2655 Napisano April 25, 2020 Vozac A kategorije :D, 946 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja na ljeto odoh na Gazivode pa cu i do Mitrovice malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Babic 0 Napisano April 25, 2020 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, draki said: ja na ljeto odoh na Gazivode pa cu i do Mitrovice malo Ja verovatno do Kamenice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 25, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam bio pre par godina 2 puta parkiran kolima u samom centru Prištine odma do pešačke zone gde prodje jako mnogo ljudi i to po nekoliko dana.Nisam imao nikakvih problema.Mislim da je to zato što ima dosta šiptara koji žive po Srbiji i idu kod svojih pa zato nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno vozi bez ikakve bojazni ,samo postuj ogranicenje brzine,policija na svakih 5 km,ako prekoracis brzinu,ima da te izgore ko licnu..ovako je skroz opustena varijanta .Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2688 Napisano April 25, 2020 Drug član, 1227 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Zadnjih godina te nema dole Ziko 56, da nije u pitanju zenina ljubomora.?Inace nije problem dole se voziti, ali bez duzeg zadrzavanja gde ima puno sveta, to je moj savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano April 25, 2020 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan moj snimak od cini mi se oktobra meseca do prizrena na baklavu.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17344 Napisano April 25, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3693 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Dane Deda je napisao: Zadnjih godina te nema dole Ziko 56, da nije u pitanju zenina ljubomora.?Inace nije problem dole se voziti, ali bez duzeg zadrzavanja gde ima puno sveta, to je moj savet. Ma nije ljubomora, nego mi je ćale pre šest godina umro na vidovdan pa ostavljamo pomen uglavno tog vikenda kada je i skup u Mitrovici. A nešto pravo da ti kažem i izbegavam zadržavanje na moto skupovima, volim da vozim, a skup iskoristim da se vidim sa ljudima, popričamo, popijemo po koje pivo i onda idem dalje. Ne drži me mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...