tokaja 5 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se pocastio novim bridgestone tw 302 301 gumama i napokon se resih onih fabrickih, kineskih.Interesuje me sledece - koliki treba da mi bude pritisak u gumama ? malo smo ih prepumpali pa skakucem po putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 806 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2,5 na obe daj slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tokaja 5 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind XF650 Prijavi odgovor kao problematičan http://mc.bridgestone.co.jp/en/products/trailwing/index.html i da .. mnoooooogoooo manje vibriraju od kineskih .. i ne klizaju se po pesackim ... probao ! Jurio sam gume za asfalt tipa michelin anakee ali cekanje po metar i nesto dana i naravno NIGDE nema guma nasih dimenzija... Bridgestone mi izasao odmah u susret i rekli rok isporuke 7 dana .. kako i bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 29, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...