skohajm 185 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan posetio sam par majstora u vezi sredjivanja karburatora, ali sam dobio razlicite dijagnoze i cene. da li je 80e ok cena za stelovanje-sinhronizaciju i ciscenje karburatora (plus cena delova) :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 26, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Samo sinhronizacija i chishcenje karburatora je od 30 do 50e. Sad pitanje je koje to delove josh placash... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 26, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan ili ti 10e po karbu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skohajm 185 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: CH Motocikl: R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan meni on trazi samo za ruke 80e, odnosno 20e po karbu. znate li ko bi to u ns uradio po razumnoj ceni?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Jun 26, 2008 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan eventualno sale iz kawasaki servisa,javi ako hoćeš da tiu pošaljem broj na pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Jun 26, 2008 Drug član, 1468 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobar majstor u Bg,i jea bi trebao to da odradim za sledecu sezonu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Jun 26, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je sabac u blizini mozes se javiti.cena je do 60e s tim sto se nosi na ultrazvucno ciscenje.moze jeftinije ali bez ultrazvucnog,znci samo izduvavanje i ciscenje raznim odmascivacima i skidacima kamenca iz karburatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
excellent 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan U krusevcu 50 E, ciscenje i stelovanje karburatora + stelovanje ventila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koliko je krusevac od bg , daj neki kontakt tel... sto se tice samog ciscenja, mogu sam da skinem karburator sa motora, ali sta predstavlja stelovanje? u pitanju je jedan cilindar i ima dva karburatora ispod kojih se nalazi po jedan sraf za stelovanje mesavine... da li stelovanje predstavlja ista drugo do odvrtanje/zavrtanje ta dva srafa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan inace pegaso ima specifican servis,posto sam ga vozio celu godinu,i kod mene u servisu uradio par komada mogu da ti kazem da ti je ruka oko 50 e kod mene sa stelovanjem ciscenjem itd,i sa jos par stvari koje se moraju uraditi na njemu,neravno to ti ulazi u 50 e.. koliko je krusevac od bg , daj neki kontakt tel... sto se tice samog ciscenja, mogu sam da skinem karburator sa motora, ali sta predstavlja stelovanje? u pitanju je jedan cilindar i ima dva karburatora ispod kojih se nalazi po jedan sraf za stelovanje mesavine... da li stelovanje predstavlja ista drugo do odvrtanje/zavrtanje ta dva srafa? a ta dva srafa nemoj cackati...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 11, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem da u NS nema ko da ti našteluje karb ??? ??? ??? Ajde NSdjani a i šire, pomozite čoveku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savage 2 Napisano Avgust 11, 2008 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je dobar majstor u Bg,i jea bi trebao to da odradim za sledecu sezonu? Ja cu opet kod Joce na Karaburmu. Prosle godine mi je jako dobro servisirao karburatore na TDM-u, ovog puta je u pitanju stara Honda. Nadam se da će sve biti o.k. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Air 1 Napisano Januar 22, 2009 U prolazu, 69 postova Lokacija: BG-Zemun Prijavi odgovor kao problematičan i koliko izadje taj servis karburatora na Karaburmi? Jel postoji jos neko mesto koje bi neko preporucio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 22, 2009 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan posetio sam par majstora u vezi sredjivanja karburatora, ali sam dobio razlicite dijagnoze i cene. da li je 80e ok cena za stelovanje-sinhronizaciju i ciscenje karburatora (plus cena delova) :-\ ...plus cena delova ??? ???... a koji su to delovi pitaj tog tvog majstora i koji motor je uopste u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JPSUPERBIKES 0 Napisano Januar 26, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Florida Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ti je $150-$180 ;D.Najbolje je ciscenje ulatra-zvucnom kadom tako da ako jeftinije opcije ne ukljucuju takvo ciscenje nemom ni da razmisljas.Delovi mogu da budu igle plovaka,dihtung gumice,ostecene dizne,oblaznili srafovi...Nikad ne znam sta ce sve da treba dok ne otvorim karburatore.Jos ako je motor imao nekoliko vlasnika,moze da bude glavobolja.Neki "majstori" pretegnu pilot dizne tako da se polome prilikom odvijanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Januar 27, 2009 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da kocka to radi odlicno, ali je brate tezak, jos kad mu nije dan... 063211892, neznam sad koja mu je ceena ali prosle godine na pocetku sezone bilo je negde oko 40e Moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Januar 27, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Teraj ga u Temerin,mcm-racing! Nemas nikog pouzdanog u NS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2507 Napisano Januar 28, 2009 Andragog, 5072 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Brate bilo koji mehanicar ti to moze uraditi,pa nije to svemirski brod.Skini manuel sa neta ,daj majstoru,par piva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 28, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan i koliko izadje taj servis karburatora na Karaburmi? Jel postoji jos neko mesto koje bi neko preporucio ? Ja sam štelovao kod Joce i mislim da nije bila neka kinta za izuvanje. Pitaj slobodno i Marka sa Karaburme 064/129-4007 on mi održava motor a imao je i boldorke ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je sabac u blizini mozes se javiti.cena je do 60e s tim sto se nosi na ultrazvucno ciscenje.moze jeftinije ali bez ultrazvucnog,znci samo izduvavanje i ciscenje raznim odmascivacima i skidacima kamenca iz karburatora Prosle nedelje smo skinuli karburatore sa jednog zx6r i musterija je odneo u NS na ultrazvucno ciscenje i preselo mu ...ravno 5000 din. su mu uzeli za to + 60 kod nas tako da ti ta cena do 60 sa ultrazvucnim ciscenjem nije nimalo realna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor 1 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Fjutog Prijavi odgovor kao problematičan donmarkoni odkud kamenac u karburatorima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano April 28, 2009 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosle godine bio kod Rada kocke i covek odradio posao do jaja kao i uvek! Sada mi suza troshi od minimum 6 lit. do maksimum 10 lit. a ide ki metak ;D ! Opet po 100-ti put kazem "kocka je legenda"! Da, i cena je bila 40 evricana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 29, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Imas youtube .. tamo postoji toooona korisnog video materijala sa detaljnim uputstvima za skidanje i ciscenje karburatora, pa na to dodas jos i servisnu knjizicu, nesto alata i zaboravis na majstore .. Lalajko ima odlicnu temu u kojoj je pokazao kako izgleda karb. ocicen nitro-om, smatram da ne treba nista bolje od toga .. Nije velika nauka skinuti i ocistiti, samo vodis racuna kod sklapanja, tj. pamtis gde je sta bilo kako ne bi doslo do "viska delova" ;D jedina "mudrolija" je stelovanje, tj. sinhronizovanje karburatora. Za to je potreban vakuummetar koji nema bas svako... poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 30, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje smo skinuli karburatore sa jednog zx6r i musterija je odneo u NS na ultrazvucno ciscenje i preselo mu ...ravno 5000 din. su mu uzeli za to + 60 kod nas tako da ti ta cena do 60 sa ultrazvucnim ciscenjem nije nimalo realna. Pa koliko ocekuje da mu naplati cishcenje??Nije da branim ljude, ali s obzirom da je u pitanju Kawasaki Ninja sa 4 karburatora (jesam li pogodio?) cena od 1250 din po "karburatoru" i ne deluje puno. Ok, ima raznih majstora koji deru kozu sa ledja, ali niko ga nije terao da nosi na ciscenje.Uvek moze kupiti sprejeve i pokusati sam. Ne razumem zasto se uvek ljudi bune. Kupe motor od xxxx eura (ne znam koliko kosta pa necu da lupam) ali je uvek tesko dati 1% od njegove cene na odrzavanje. No, ja sam nosio na ciscenje kod jednog majstora u Novom Sadu, cena je OK (samo ciscenje) Ko god je zainteresovan neka me kontaktira, da posaljem broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ako se radi ciscenje karburatora, mislim ako ima nekih problema sitnih u radu ili je povecana potrosnja goriva najbolje je da se provere i presteluju ventili i paljenje tj. svecice da bi posle toga motor bio perfektno ustelovan i malo trosio.Ja sam pre 10-tak godina drzao servis za ciscenje i remontovanje karburatora ,kupio kadu ultrazvucnu (15l- 1600 maraka ) u Nisu od jednog dipl. ing.elekronike koji je radio u EI Nis .A koristio sam kiseline karbo klin koji je kostao 12 maraka kg ,hemig firma ilijak Cacak cena 5 maraka litar . Sa karboklinom si mogao kolicinu od 3-4kg koliko je potrebno za ciscenje da odradis do 25 karburatora , a heming od kolicine 3-5l do 7 karburatora mada je heming mnogo brze delovao od karboklina pa cak da si drzao i potepljen karburator 15min i bez utrazvuka je cistio dobro .Zato ako je nekom potrebno da sam odradi svoje karburatore moze da se raspita u Beogradu je bilo predstavnistvo te firme sto je drzala heming i mnogo bolje pere nego nitro razredjivac koji ne ocisti 50% ono sto treba kanale u karburatoru.Mada remont karburatora nije tako jednostavan posao kao sto neki misle . I zato se obratite nekom provereom majstoru da vam to odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...