Atorn 3615 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan izmerio si korak 16 3/8" bsw navoj, a to jde mali prečnik spoljni, zato pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ajd izmeriću sutra. Znači hoćeš sublerom, klasicno spoljna dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Jun 10, 2020 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Da, mada sad sam video da je izmerio kolega 34,78 a to bi onda mogao biti 1 3/8", gde je prečnik 34,9, ali je broj koraka 6, col,tj, na 25,4. Ako ti kolega već pozajmljuje ključ,skini mere,ili da nekako dodje do mene, da skinem mere i napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 10, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih rekao da je 1 i 3/8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jesi rešio frajlauf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, skinuo sam zupčanik i obradio ga malo, deluje dosta bolje, ali nije savršeno, sutra uzimam nov aku, pa cu da vidim. I ako nadjem malo jace opruge, sve drugo deluje ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Jesi samo šmirglom, ili na brusilici, obod zupčanika obradjivao? A radapciger si od komšije pozajmio, jesi skinuo mere bar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Na strugu, smirglom, skoro desetu. Ne oseća se pod prstima vise neravnina, a bilo ih je puno. Sutra nastavljam radove, premericu alat i javljam ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3615 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 980 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Možda i ne trebaju jače opruge. Kod mene na starom frajlaufu koji je prolupo, neki pametni je stavljao prejake opruge i ako veruješ , izbile su kvrge,tj, otisak od opruge po obodu sa spoljnje , gde se odupire o zid. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio. Sad su mi opruge od hemijske olovke, i mislim da imaju taman dobar otpor. Ali opet se pomalo cuje skripanje dok verglam, i hoce po neki put da preskoci, npr u jednom verglanju od 5-6 sekundi. Mada mislim da mi je i lanac malkice labav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Opruge su 2 evra nove po komadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 44 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih nasao kod nas, svakako bih kupio, ako znas gde ima, javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Jun 14, 2020 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi kod Culeta da se naruči i da stigne za 20ak dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strahinjaz 2 Napisano Maj 29, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2020 at 11:13 AM, Goran Ceke said: Druže, odakle ovaj magnet, s kog je ovo modela? Imam isti ovakav na KLEu '94, a ovo nije magnet od tog godišta. Plus ne znam ni gde su ovde oznake za položaj klipova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...