Debeli 374 Napisano Jun 27, 2005 U prolazu, 22 postova Lokacija: Shumadija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi, pa kako je bilo ? Kazite i nama koji nismo bili. :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MARKOtls 19 Napisano Jun 27, 2005 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 2020 GSXS 1000F . 99 TL1000R Prijavi odgovor kao problematičan lepo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jun 27, 2005 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ne mogu da ti kazem skoro nista za sam skup ali mi je voznja tamo i nazad bas prijala! Od skupa sam video malo onih zajebancija dizanja na tocak i sl. ali to mi nije nesto preterano zabavno da gledam sat vremena. Jel bio neko od BJB-ovaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 28, 2005 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Nisu bili bjb-ovci... Malo su se olenjili dok me nije bilo, izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 29, 2005 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan eh, radna subota.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan VELIKA PLANA od 1994 Treba mi mnogo vremena da postavim sve zanimljive fotke od 94 na ovamo za pocetak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo ajde uz tebe smo a gde iskopa ovu temu iz 2005?????? mada je lepo potsetiti se starih dana..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan evo da malo pomegnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mArKoLiNi 5 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 11 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: bez motora Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 11, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan bilo je i svadbe na skupu 1996 gore iznad mali UNUCE na trajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...