lagnjat 62 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan U organizaciji "LA MOTO" Lazarevac, u subotu 28. juna i nedelju 29. juna. Na Brajkovackom visu (izmedjU Lazarevca i Brajkovca) organizuje se trka za MOTO KLASIK SAMPIONAT SRBIJE 2008. U subotu se voze treninzi a u nedelju glavna trka. I treninzi i glavne trke pocinju u 12,00 atrebalo bi sve klase da izvozaju do 17,00. Vozi se u devet klasa, od JUNIOR KUP TOMOS D6 pa do vec pomalo zaboravljenih PRIKOLICARA. Pozivamo bajkere da u povratku sa motoskupova u nedelju svrate do Lazarevca i uzivaju u brdskim trkama klasicnih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan EVO JOS NEKOLIKO INFORMACIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Jun 29, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto je Lagnjat sada u dobokom snu jer je spao s nogu poslednjih nekoliko dana oko organizacije ove trke, postaviu ja nekoliko snimaka. Staza je na onom delu puta Lazarevac-Brajkovac koji ja zovem lazarevacki Deal's Gap. Put je sirok ali sa ostrim krivinama, asfalt vecinom odlican. U subotu su bile kvalifikacije, a ovo su slike samo sa trke. Prvo sto sam video po dolasku je nesto sto samodmah u sebi nazvao Rat bike. Medjutim, to je prikolicar Prvi put sam na moto trkama, a tek prikoliara nisam video... Masina me je fascinirala, treba videti (i cuti) uzivo. Mogu vam reci da ni jedan motocikl od onih koji su ucestvovali u trci, nije ni blizu po brzini ovoj spravici. Toliko brzo je prosao kroz cilj da nisam stigao da podigme aparat i da ga snimim... Setnju po moto parku nastavljam i vidim lep prizor, nekoliko motocikala sa opstinom Lazarevac u pozadini Motori su fenomenalno uradjeni, mada bih ja sa krajnom paznjom na neke od njih seo Kao na svakom moto skupu, postavljen je sator i moglo se kupiti nestosa rostilja i hladno pice... Setnja me dovodi do mog idola. Tibor Kovac, 80-godisnji trkac iz Subotice na svom BMW-u. Ja bih bio srecan da dozivim njegove godine, o nekakvim trkama da ne govorim... Trke su krenule, vozi se na stopericu... Motocikli odlaze ka startu u grupama, a krecu u razmaku, uzbrdo. Cekanje na polazak... a i publika je spremna... Evo kako to izgleda... Za to vreme, prikolicari cekaju signal za polazak. I to se konacno desava, pa pripreme pocinju. I konacno odlaze... Pa i moj favorit Prikolicari su bili cini mi se najbrzi, narocito prvih nekoliko... U krivinu pred ciljem je jedan uleteo sa visko podignutim suvozacem, na zalost trenutak nisam snimio kako treba. Ovde se tocak vec vratio tamo gde bi trebalo da bude... Manifestacija se zavrsava i sledi dodela ovoga... Setnja okolo se nastavlja. Nailazim na ovaj divan BMW. Pa na konstruktora zamisljennog nad svojim cedom: Pa na... Ima tu i Moto Guzzi-ja... Enfielda... I nesto sto me vraca u stvarnost. Koliko sam video, i takmicari i publika su prezadovoljni onim sto su doziveli i videli. Staza je odlicna i dogadjaj obecava da postane tradicionalan. Za dan-dva kad se Gnjat probudi, imacete vise informacija o pobednicima i ostalim detaljima. U povratku sam vozio za grupom od nekoliko motocikala koji su ucestvovali u trci. Sa masina su skinuti startni brojevi, a vozaci su obukli civilna odela i kacige. U onih desetak km koliko smo vozili zajedno, nisam primetio da su igde presli 60kmh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo stvarno moram da pohvalim jer je za svaku pohvalu.Policija na svakom koraku da neko ne izadje na stazu,hitna pomoc redari sudije sve clanovi La MOtO svi aktivni niko nezabusava.U boksu sve kao na pravoj trci,sator za ladovinu i pivo, rostilj,frizideri,minici.Perisic vodi programAlal vera,zvuk motora i miris benzina svuda.Potpresednik kluba na rostilju nemoze da stigne da ispece i obrise znoj sa cela.Cak su imali i stand sa opremom Nemet iz N.Sada.U subotu uvece su pravili kako kazu ekstra zurku tu na stazi.Odlicno provedeno vreme.Na Lalajkov savet se vratim kuci najkracim putem,kasno se setim da covek vozi enduro i da je njemu svaki put ekstra,majko moja makadam rastreso sam se sav,ali priroda strava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RATKO SX 4 Napisano Jul 1, 2008 In memoriam, 87 postova Lokacija: OBRENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan trka je bila odlicna,a organizacija jos BOLJA...svaka cast ljudima iz La moto kluba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexy 41 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji negde kalendar trka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Jul 3, 2008 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 20. jula je Batajnica, a 10. avgusta Vrsac... to su za sada sigurna desavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...