Jump to content

Moto Zajednica

PAR PROMENA U VEZI TAKMICENJA

Recommended Posts

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Lazo dok sam bio doma, radio k`o kenjac, pa nisam nista ni stizao, a kad dodjem u Su rijetko nosam aparat sa sobom, posto jos nemam torbu,a i nesto nemam bas volje da slikavam po SU. Osim toga, vrijeme je ispitnih rokova.

U svakom slucaju pratim svaku "etapu" takmicenja, uredno glasam, a kad budem imao sta za takmicenja, prikljucicu se.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U potrzi za performansama..., 3388 postova
  • Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE

Pazi Mix, znam ja to sve, ali si mogao da na sekund uslikas kontejner ispred doma u Su, savrsen motiv za temu, nemoj sad ovo ono :)

Nije bitno sta je i kako je, samo da nas ima. Ja tako za "Autoportret" nisam imao vremena da radim pa sam stavio nesto staro sto saimao od ranije. i tako cu odraditi za svaku temu, nekad vrljavo za dvije sekunde, a kada imam vremena polako i opusteno pa sta ispadne...

Pazi Mix, znam ja to sve, ali si mogao da na sekund uslikas kontejner ispred doma u Su, savrsen motiv za temu, nemoj sad ovo ono :)

Ima pola godine nisam u domu,a ovi komunalci oko zgrade mi stvarno ne davaju povoda, cak i travu redovno sisaju, ma nenormalni.

Pa ako naleti neka tema, a da imam sta ,cu da okacim,naravno.

• Zainteresovan, 788 postova

Bolje ista nego nista, bas je bedak sto je za poslednju temu stiglo samo 5 fotki + sto je od toga jedna Hellenina. Ja bar ne shvatam ovo suvise ozbiljno tako da cu se potruditi da za svaku temu posaljem nesto, makar mi se i ne svidjalo preterano.

• Zainteresovan, 927 postova
  • Motocikl: Honda Transalp 600V

Alo ljudi, nova tema je LINIJA, može to biti svašta, odlična tema, svaka čast, o tome sam pričala ranije.

Šaljite fotke na bjb.photo@gmail.com, pravila znate, rok 25.09.2008. znači i taj dan se računa, ali ne čekajte baš na njega.

Upravo tako, stigle su dve fotografije...Stvarno ste lenštine neopisive :P

Prvo, ja sam bolesna, uhvatio me neki virus pa ležim u krevetu i nalivam se čajevima, ali ipak idem u školu. Zato nisam odmah odreagovala.

Drugo, ja bih rekla da su fotografije koje su stigle u okviru teme. ALI NEMA IH DOVOLJNO. Pa sad, jel hoćete ili nećete da se igrate? Ili šta, nije dovoljno deset dana da se napravi fotografija, pa da produžujem rok? Ajde da se dogovorimo da znam šta da radim. Ako hoćete da rok bude duži da znam, ali ne može više od 15 dana. Sad dajem još 5 dana da se smislite i pošaljete radove, a do tad mi odgovorite da li da produžujem rok.

Da se razumijemo, ja bih da rokovi budu mnogo kraci, i za glasanje i za slanje. Crknem od dosade svaki put dok docekam bilo ishod glasanja, bilo postavljanje slika ::)

E da, nemoj da brines, mislim da vecina (ja sigurno) ceka zadnji trenutak. Evo ja sam bas maloprije sasvim slucajno napravio novu seriju koja je vjerovatno bolja od onoga sto sam spremio. Tako da, kao po mom obicaju, sliku dobijas do ponoci zadnjeg dana tj. danas ;)

To su onda 3 slike. :(

3 slike!

Au.

Postavlja se pitanje sta je po sredi ovde, rokovi za slanje i glasanje su i predugacki, moj predlog je da se isti skrate bar na 7 dana,jednostavno ako hoces da ucestvujes dosta ti je i 5 dana da ideju pretvoris u delo, takodje i za to sam da nekako pokusamo da izmolimo parce naslovne strane za vreme glasanja radi obavestenja... Mada, ovo je pre svega moto forum pa verujem da ce biti sharolikih misljenja.

• Svrati ponekad, 245 postova

Mada, ovo je pre svega moto forum pa verujem da ce biti sharolikih misljenja.

Ali mozemo da se napravi nesto kao svaka (3. ili 4.) tema da ima veze sa motorima, npr. jednom mesecno da ima bar jedno moto-foto takmicenje.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Pa sta sad bi ?  Jel da saljem ili jos 5 dana fore?  ???

I ja sam za da rokovi budu kraci !!  ;)  Sad ne mogu da se olucim koja mi je bolja !  ;D

Salji covjece, jos malo pa istice vrijeme! :)

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

Poslato u 23:58  ;D ;D ;D  Izvini Hellena, ali, da li znas koliko sam fotki napravio na ovu temu? Morao sam da ih razvrstavam u 5 foldera.  :D

Ne stvarno, `ajde da se skrate rokovi; zatrpacu hard za 10 dana.  ;)

Ko je poslao, poslao je. Moze da pocne!

ps. skrati glasanje

Posla li ti Helmute?

Ali mozemo da se napravi nesto kao svaka (3. ili 4.) tema da ima veze sa motorima, npr. jednom mesecno da ima bar jedno moto-foto takmicenje.

Ideja uopste nije losa. Jednom mesecno uz redovno takmicenje ubaciti i jedno koje ce biti usko vezano za motore.

Sta ostali misle?

Ja sam za da rokovi budu kraći, samo se plašim da ću onda kačiti po dve slike :-\ Uostalom možemo da probamo pa da vidimo šta će da se desi.

Što se tiče takmičenja na temu motora isključivo, pa može i to, zašto da ne, možda to privuče ostale članove foruma. Ako se svi slažu, kad se završi ovo glasanje otvoriću novu temu i za motore.

Kad smo vec kod motora, nista to nece promijeniti. Evo npr. Linija, svaki motor je pun nekih linija, sto jednostavno ne slikavamo motor ili liniju na putu itd.? Mislim da samo treba davati ovakve "opstije" teme dje covjek moze da iskoristi motor i stvari oko njega, to nije tesko samo treba biti malo kreativan. Izgleda da narod nije generalno zainteresovan i uz par bojkota eto ti svega 4 slike za temu ::)

Ali nema veze, ja bih i sa 4 ucestvovao, svaki poctak je tezak...

I da, ja glasam i za brze postavljanje glasanja i proglasenja pobjednika :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja