srle69 56 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,koja je boja fluorescentnih prsluka upadljivija na motociklu? Ona crvena ili zuta ? Po mom misljenju,crvena se bolje vidi danju jer mnogo vise odskace od okoline nego zuta,nista u prirodi i na putu nije crveno.A nocu do izrazaja dolaze samo one trake na prslucima,tako da mislim da je crven prsluk upadljiviji. Vasa misljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Meni se bas naprotiv vise svidja zeleni,nista na putu nije takve zelene boje OSIM pandura saobracajaca,a koliko vidim u nekim temama se cak i pominje da motoriste u zelenim prslucima cesto zamene za muriju pa se sklanjaju i izbegavaju ih u sirokom luku,to je jedan veeeeliki plus! A ne znam zasto mislis da boja okoline ili puta ima neke veze sa bojom prsluka,ako ces se probijati kroz neku sumu kozjom stazicom koji ce ti djavo prsluk,pa jos crven jer bi sa zelenim bio kamufliran zbog boje lisca,ja jos nisam video lisce onakve zelene boje a zeleni prsluk veoma mnogo odskace od boje motora i asfalta,crveni takodje ali sa njim ipak izgledas kao radnik za odrzavanje puta,njih se plase manje od pandura! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci, ako ces da teras strah u kosti vozacima, kupi zeleni prsluk i po mogucstvu belu flip up kacigu!!!! Ja mislim da je zeleni ipak upadljivi od narandzastog. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je samo zbog pandurskog izgleda,onda se slazem. Zasto su stop svetla na svim vozilima crvena a ne zelena ili zuta.I svetlo na semaforu kada je zabranjen prolaz je CRVENO a ne neke druge boje.To je verovatno uvedeno jos davno zato sto je analizama utvrdjeno da je crvena boja najuocljivija.Meni je ovo palo na pamet pa zato trazim razna misljenja.Ajd videcemo sta jos ljudi kaze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 23, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci, ako ces da teras strah u kosti vozacima, kupi zeleni prsluk i po mogucstvu belu flip up kacigu!!!! E pa ako bas hocemo,onda bih morao i motor da prefarbam u belo i da mu dodam jos neki oklop,a to mi se bas ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Sto znaci, ako ces da teras strah u kosti vozacima, kupi zeleni prsluk i po mogucstvu belu flip up kacigu!!!! E pa ako bas hocemo,onda bih morao i motor da prefarbam u belo i da mu dodam jos neki oklop,a to mi se bas ne radi. Ma jok, samo nabaci neku jaku sirenu i kad zatrubis ima da slecu sa puta u kanal ili njivu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih i brodsku sa 2 akumulatora kad bi znao da ce to da me sacuva,ali slaba vajda za nas dvotockase.Zato i treba da pocnemo da nosimo ove prsluke,bar nesto da pokusamo. Sacuvaj me,Boze, od budala na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jel mislis da vozis sa prslukom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 127 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan I jedan i drugi ce sigurno dobro odraditi posao da budes upadljiv, ali ce zeleni sigurno imati dodatni efekat da ostali pomisle da si pandur a ne neki fizikalac koji krpi rupe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan evo ja ovde u San Dijegu, od 100 posto motora kojih sam video, govorim procentualno, njih 85 posto nosi takve zelene prsluke, koji svetle u mraku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, jel mislis da vozis sa prslukom? Aha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I jedan i drugi ce sigurno dobro odraditi posao da budes upadljiv, ali ce zeleni sigurno imati dodatni efekat da ostali pomisle da si pandur a ne neki fizikalac koji krpi rupe Ja ne videh jos fizikalca koji krpi rupe i vozi motor.Ali vidim da su ljudi ovde vise za zelenu boju tako da cu verovatno da "turim" taki jedan na grbinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Jun 24, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Treba postovati misljenje vecine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 742 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim zeleni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,koja je boja fluorescentnih prsluka upadljivija na motociklu? Ona crvena ili zuta ? Po mom misljenju,crvena se bolje vidi danju jer mnogo vise odskace od okoline nego zuta,nista u prirodi i na putu nije crveno.A nocu do izrazaja dolaze samo one trake na prslucima,tako da mislim da je crven prsluk upadljiviji. Vasa misljenja... Koliko su skupi, uzmi OBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam i jedan i drugi, ali sam pre za zeleni. I na duze cim budem krenuo eto me u prsluku a po gradu ipak me mrzi da ga navlacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da na motoru pored prsluka prisrafis rotaciju samo nemoj da je povezujes da neplatis kaznu. Mada je najbolja sirena od tramvaja da moze samo da se nabavi , na cin cin svi beze ??? ??? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DL4E 127 Napisano Jun 24, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: San Francisco Motocikl: BMW R1250GS Adventure, Yamaha MT-10, Honda CB750 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Mada je najbolja sirena od tramvaja da moze samo da se nabavi , na cin cin svi beze ??? ??? ??? ??? ??? Ako u gradu u kom se nalazis postoji tramvaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mada je najbolja sirena od tramvaja da moze samo da se nabavi , na cin cin svi beze ??? ??? ??? ??? ??? Ako u gradu u kom se nalazis postoji tramvaj ;D Ma nema,al moze da se nabavi preko veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite,koja je boja fluorescentnih prsluka upadljivija na motociklu? Ona crvena ili zuta ? Po mom misljenju,crvena se bolje vidi danju jer mnogo vise odskace od okoline nego zuta,nista u prirodi i na putu nije crveno.A nocu do izrazaja dolaze samo one trake na prslucima,tako da mislim da je crven prsluk upadljiviji. Vasa misljenja... Ako nisi nabavio prsluk, a ne smeta ti narandžasta boja, poklanjam ti jedan, sa logotipom firme u kojoj sam zaposlen . Javi se na pp ako si zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Jun 27, 2008 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu upadljive su obadve boje(odstupaju od okoline danju,reflektuju svetlo nocu) koje imaju istu svrhu i ne bi sada pravio neku veliku razliku oko toga. Ko hoce moze da sasije i prsluk sa vise boja ako ne moze da se odluci za jednu boju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Isprobao sam ga juce i RADI !!! Ovde gde sam stajao da se odmorim (i operem vizir od milion musica), svi koji su naisli su kocili misleci verovatno da sam policajac iako je ogranicenje brzine bilo 80 ;D P.S. ili su mozda mislili da sam Ivica Dacic posto su mi mnogi rekli da licim na njega, a on je sada glavni faktor za formiranje vlade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzontra 1 Napisano Jun 28, 2008 U prolazu, 42 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li vise licis na ivicu ili pandura pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...