Minibubica 43 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan svim članovima na forumu, ja sam Vladimir iz Beograda trenutno ne posedujem dvotočkaša, ali sam u proceduri kupovine istog pa se nadam druženju i skupovima. Ovde sam kako bih ušao u svet motorista i naučio što više i nadam se pomoći pri kupovini skutera, jer konkretno gledam maxi skutere ne bih uzimao enduro ili trkalicu neku treba mi za grad i za ove gradske gužve. Hvala i sve najbolje ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano April 7, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao. Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 7, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Ako te zanima kymco, znam jedan fin primerak koji je moguće raspoloživ da promeni vlasnika. Nisam agent nego se tako poklopile kockice Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minibubica 43 Napisano April 8, 2020 U prolazu, 48 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Savan hvala na ponudi, ali ne bih gledam da kupim nov motor ili beverly 350 ili xmax 400 ili bmw c400gt. Za sada je Yamaha na prvom mestu, ali jos uvek citam forume, raspitujem se tako da videcemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 8, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako kažu, poslusaj mene a radi kako hoćeš Srećna ti potraga za novom mašinom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShopiWave 0 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hello i am Albert Martin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShopiWave 0 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, ShopiWave je napisao: Hello i am Albert Martin Best Under Desk Treadmill Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirce ns 46 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bukovac- Novi Sad Motocikl: Jamaha V star 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...