pantamil 0 Napisano Jun 23, 2008 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio me komsija da pokusam na forumu da mu resim problem. Trebao bi mu (kao sto u naslovu stoji) regler za Yamahu Virago 250 god. 1991. Ako neko ima molim da se javi na PP. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 23, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjete original,mogu da napravim drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar 17 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da pase od Tome Vinkovic-a, joska dali je to tacno? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jun 23, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam.Nedavno sam radio istu takvu Yamahu,ali Tomo Vinkovic jos nisam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vave 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan majstore probaj da skockas regler od skutera posto jamaha nema klasican alternator sa pobudom vec dinamu koja proizvodi napon bez externih komponenti sto znaci da ti od traktora nece pomoci takav regler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Jul 3, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu,ali ja jako dobro znam o kakvom se alternatoru radi,i kakav regler treba.Danas je bio taj virago,sada puni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...