acim 766 Napisano Jun 22, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno prošlogodišnje čudo iz Yamahe, ni skuter ni motor, Luxair koncept sa hibridnim agregatom. Ima i tzv. regenerativno kočenje, odnosno sistem koji omogićava iskorišćenje kinetičke energije prilikom kočenja i punjenje baterije. Ne znam zašto ne naprave hibrid koji će normalno izgledati, a ne ovako svemirski ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A šta ovde izgleda svemirski? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A šta ovde izgleda svemirski? pa koliko ja mogu da vidim,ono plavo svetlo iza,levo...ja samom spicu motora...nesto mi bas ne ide uz ovu situaciju...svemirski mi ber malo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...