Vuk97 0 Napisano April 2, 2020 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam potpuno novi u zajednici,imam dilemu oko odabira prvog motora.Nemam nikakvo specijalno iskustvo ali mi se svidja Aprilija Rs 125.Misljenje ljudi koje poznajem je izmesano i kazu da je jedan od mozda najjacih motora u klasi.Pa sam zeleo da cujem misljenje vas koji ste iskusni bajkeri.Da li je Aprilija Rs pogodna za nove vozace i ako jeste neki saveti za pocetak.Hvala vam puno unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3133 Napisano April 2, 2020 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije najjači u klasi 1000, već 125 ..Ne razmišljaj ni sekunde, samo ako je iole dobar primjerak, jer teško ih je naći..Ja sam imao TZR-ku 1993e godište..Budi spreman da promijeniš klip, da troši ulje itd..sve što ide uz zvajtakt Ali ne bih mijenjao ni za jednu novu četverotaktnu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadrs125 2 Napisano Maj 2, 2020 U prolazu, 39 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Aprilia rs 125 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si spreman da izdvojis poprilicnu sumu novca da je vozis i odrzavas propisno ne oklevaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...