djura 28 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Setih se da imam i ovo: nosio sam ih....nije da nisam...ali im nista ne fali. Kozne su skroz, imaju protektore, idu do iznad zgloba. Onako, prave putne. Kao sto rekoh, odoh na put, pa kad se vratim, ko se prvi javi, eto mu ih.... Apel - neka se javi neko ko nema rukavice. Bilo bi glupo da ih uzme neko kome bi bile drugi ili treci par a ove mu taman dobro dodju zaneznamnijasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apel - neka se javi neko ko nema rukavice. Bilo bi glupo da ih uzme neko kome bi bile drugi ili treci par a ove mu taman dobro dodju zaneznamnijasta član neshaza je zamolio za ovakvu pomoć na drugoj temi http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=20542.msg269888#msg269888 još jednom svaki respekt za ovo djuro! that's the spirit ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e mashala. Neshatza, u zdravlju da ih nosis..... ;D Vidimo se u cetvrtak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima iste ovakve i odlichne su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast djuro! Nego, kad dodje red na BMW, mene da se setis! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 20, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako brzo idu ove aukcije :o :o :o ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukan 4 Napisano Jun 21, 2008 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan bravo!!! mozda stvarno treba otvoriti posebnu temu POKLANJAM. ovo je vec uzelo maha. nesto slicno kao kupujem/prodajem/poklanjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 21, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan "Није богат ко пуно има, већ ко је пуно дао!" Још једна похвала за Ђурин гест... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Jun 22, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je stvarno uzelo maha. Samo, red je i da se odužite Đuri kako treba, nemoj da ga zaboravite, pa da posle bude:"Kad je muka, đe je Đuka, kad je*ete, Đuku ne zovete!" Vidite da čovjek ima divnu dušu, voli da poklanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba dve karte za EXIT ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba dve karte za EXIT ;D ;D ;D i meni ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba dve karte za EXIT ;D ;D ;D i meni ! ;D ;D ;D A vas dvojica ste bas za exit :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 24, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba dve karte za EXIT ;D ;D ;D i meni ! ;D ;D ;D A vas dvojica ste bas za exit :o :o Ako obecate da necete da se drogirate kupice vam cika Gremlin karte...mada fakat, niste brate vi za taj EXIT... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 24, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni treba dve karte za EXIT ;D ;D ;D i meni ! ;D ;D ;D A vas dvojica ste bas za exit :o :o Ako obecate da necete da se drogirate kupice vam cika Gremlin karte...mada fakat, niste brate vi za taj EXIT... ;D ;D ;D ahaaaaa !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Djuri za izvrsne wintex rukavice.. definitivno ce posluziti svrsi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Jun 30, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Puno hvala Djuri za izvrsne wintex rukavice.. definitivno ce posluziti svrsi.. stigle? e super! zdravo da nosis ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...