sssss 0 Napisano Maj 28, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan studiram, uživam, vozim motor, obilazim moto susrete, pratim sport, ...... nadam se da ima dovoljno slova veæ.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo opsirnije. Jesi siguran da hoces taj NICK ? U svakom slucaju pozdravljamo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Welcome! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo opsirnije. Jesi siguran da hoces taj NICK ? U svakom slucaju pozdravljamo !!! Hvala na pozdravu!!! Nick? a zašto ne? tu je 5kom S i ima neko moje znaèenje, ništa na nacionalnoj, politièkoj ili nekoj sliènoj bazi..... opširnije... npr? što te zanima, pitaj.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Maj 29, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sssss Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 29, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav SSSSS :shock: ...jel dovoljno "s"? Dobro doshla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 29, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Welcum! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav SSSSS :shock: ...jel dovoljno "s"? da, dovoljno je i S :wink: hvala svima na dobrodošlici!!!! p.s. došla, ne došao..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ok, sorry. Ondak 'Dobrodosla' Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Ok' date=' sorry. Ondak 'Dobrodosla' [/quote'] ma sve ok, bitno da se mi razumijemo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo opsirnije. Jesi siguran da hoces taj NICK ? U svakom slucaju pozdravljamo !!! Hvala na pozdravu!!! Nick? a zašto ne? tu je 5kom S i ima neko moje znaèenje' date=' ništa na nacionalnoj, politièkoj ili nekoj sliènoj bazi..... [/quote'] Nisam ni mislio na tako nesto , mi smo ovde svi potpuno apoliticni!, nego mnogo ljudi gresi kod popunjavanja pri prijavljivanju, pa rek'o da nije ako nesto. Inace DobrodosLA !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo opsirnije. Nisam ni mislio na tako nesto ' date=' mi smo ovde svi potpuno apoliticni!, nego mnogo ljudi gresi kod popunjavanja pri prijavljivanju, pa rek'o da nije ako nesto. Inace DobrodosLA !!![/quote'] ma ok, to mi i inaèe nick na našem forumu, www.motori.hr pa ga koristim svugdje..... a pošto su bile želje da se predstavim opširnije, kopirati æu moje predstavljanje na gore navedenom forumu, da ne tipkam ponovo, ništa znatno se nije promjenilo.... :wink: : Ime mi je Senka, inaèe iz Virovitice, veæ 4,5 god. živim i studiram (ptf,4.god) u Osijeku... Sad vozim crno-sivog gsxr-a 1100 iz '92., do lani sam imala monstera 600 (super motor, ali fali mu malo snage i krajnja brzina)... S osam godina, brat me nauèio voziti apn7 i tu sam poèela... imala sam kasnije na kratko KX500 pa Katanu 550 i onda s nepunih 16.god. Apriliu Red Rose 125... napokon sam mogla sama na susrete!!! Moji prvi susreti bili su '97. u Varaždinu, pa '98. Orašje, '99.god: Orašje, Sisak, N.G.-Strmac, Šoderica, Slatina(relly), Zalaegerseg (Mað.), Tuzla, Pula, '00.: opet Orašje, Pula..... zbog opravdanog razloga, dvije i pol, skoro tri godine me nije bilo nigdje.... i onda nastavak.... 2004.g: Varaždin, Valpovo, Šoderica, Varaždinske Toplice, Osijek, Kaštele, Imotski, Livno, Požega, 2005.g: V.Bukovec, S.Brod, Bjelovar, Varaždin, Vodice, Kutina, Šoderica, Osijek, Kaštele,.... Pozdrav svima!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gsxr1100... da bi se to vozilo, mora se biti 'musko', ako me razumes... Predji ti na nesto lakse ipak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Maj 29, 2006 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Pa hajde malo i do nas ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gsxr1100... da bi se to vozilo' date=' mora se biti 'musko', ako me razumes... Predji ti na nesto lakse ipak.[/quote'] razumijem što želiš reæi, ali bez brige!!!!! lani sam s istim napravila oko 6-7000 km i nisam imala problema..... težina motora nije bitna u vožnji, a prevrtati se ne namjeravam iskreno, R motor ispod 200kg (160-170kg veæinom-ovi noviji).... neznam, ali meni je lagan, kad ga potegneš neznaš jesi li na cesti ili letiš... jednostavno ne volim lagana motore, kao ni male aute.... :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1672 Napisano Maj 29, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Super onda... Ni ja ne vozim laganog R-a, VTR ima oko 200kg suv (jebiga, teska mu je V2 makina). Uglavnom, kao sto rece quasaar, svrati nekad kod nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Maj 29, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ! Pa hajde malo i do nas ! bila sam u Novom Sadu na onom moto sajmu i to je bilo meni prvi put da sam u Srbiji.... planirala sam sad na susrete u N.S. ali ništa jer me struja nešto poèela zezati pa nisam tako mogla iæi.... ali bez brige, zaletit æu se koji put ovo ljeto.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 579 Napisano Jun 2, 2006 Drug član, 1350 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan bila sam u Novom Sadu na onom moto sajmu i to je bilo meni prvi put da sam u Srbiji.... planirala sam sad na susrete u N.S. ali ništa jer me struja nešto poèela zezati pa nisam tako mogla iæi.... ali bez brige' date=' zaletit æu se koji put ovo ljeto.... [/quote'] Javi kad budeš išla, možemo zajedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Jun 2, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad budeš išla' date=' možemo zajedno [/quote'] Može, nema problema.... Možda za nekih tjedan-dva, kad se vrijeme malo smiri.... Èujemo se!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Jun 2, 2006 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Javi kad budeš išla' date=' možemo zajedno [/quote'] Nešto smo Chala i ja razgovarali da bi mogli navratiti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Jun 2, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dossla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw za damu! Bogami,owo se ne vidja chesto! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sssss 0 Napisano Jun 3, 2006 U prolazu, 13 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdraw za damu! Bogami' date='owo se ne vidja chesto![/quote'] Hvala, hvala..... :wink: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...