ktm600 222 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da objavim i slike kako sam preradio Apriliju Pegaso 600 1991godiste. Imao sam dvije Arilije u isto vrijeme,jedna je bila sva u fabrickom stanju,a drugu sam mehanicki sredio i estetski preradio. Ovako je pocelo. Prije i Poslije 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna prerada...samo fale nalepnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1421 Napisano Mart 24, 2020 Zainteresovan, 460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan nick na forumu ktm600, na profilu motocikl honda hornet 900, a u garazi dve aprilie. ko si ti, covece?! salu na stranu, odlicno izgleda aprilia. i mislim da je ovih par slika premalo da bi se pokazao sav potreban rad od "pre" do "posle" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6816 Napisano Mart 24, 2020 čeka dobru titulu, 1378 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, raps je napisao: nick na forumu ktm600, na profilu motocikl honda hornet 900, a u garazi dve aprilie. ko si ti, covece?! Pa ja, Vulin. @ktm600 Bravo za rezultat! Ipak, da li će biti problema oko registracije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, raps je napisao: nick na forumu ktm600, na profilu motocikl honda hornet 900, a u garazi dve aprilie. ko si ti, covece?! salu na stranu, odlicno izgleda aprilia. i mislim da je ovih par slika premalo da bi se pokazao sav potreban rad od "pre" do "posle" potrazicu jos slika,to je od prije 2godine projekat,prodane su obe,a sada trenutno imam hondu hornet 900,ktm 640 adv i hondu dominator 500(tatina). Honda Hornet 900 mi je stalni motor za naredih dosta godina,samo redovan servis,a posto sam ljubitelj i enduro motora njih kupujem,sredjujem,pa prodajem. Sve slike pokazem kupcu i stare dijelove i svi uvaze moj trud i ulaganje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Nimmin je napisao: Pa ja, Vulin. @ktm600 Bravo za rezultat! Ipak, da li će biti problema oko registracije? ma nema problema oko registracije,samo atest na boju,kod nas se moze sve i svasta registrovat,tj u BIH,za razliku u Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Mart 24, 2020 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos slika sam nasao od radova Evo jedna u prirodnom okruzenju 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...