matke123 0 Napisano Mart 22, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Honda CBR 600 F3,kvacilo lepo odvaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7735 Napisano Mart 22, 2020 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Moras odlucnije da promenis brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke123 0 Napisano Mart 22, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan 90% i sumnjam na to,mislim da sam dosta mekan sa menjacem,iako je honda u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Објасни како избаци, ако је прво ушалтала па после избаци онда мора да те разочарам да имаш проблем са мењачем.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke123 0 Napisano Mart 22, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Ne nego nikako ne upadne u brzinu,pri vecim obrtajima u prvoj imam osecaj kao kad ode sinhron na kolima,pa ga malo krklja i vraca ga. Inace to mi se dogodi mozda jednom u 50 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хонда има савршен мењач, дали осечаш прецизност у шалтеру или мораш ногом да штелујеш где и колико. Можда је отишла опруга на "Level stoper"-у.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matke123 0 Napisano Mart 22, 2020 U prolazu, 14 postova Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam na polaganju fzr 600 i za razliku od njega honda ima dosta veci prazan hod izmedju prve i druge,tj neutrala.Majstor mi je rekao kad sam uzeo da je menjac savrsen,najverovatnije ce biti da je do saltanja tj mene. Ne znam sta je level stoper. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хонда је једина која просто "увуче" полугу у брзину за разлике рецимо од Сузуки па и Јамаху. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2688 Napisano Mart 22, 2020 Ne silazi, 4807 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ово није слика од CBRа али је пример. Полуга бр4 је то што можда код тебе није ОК. Та полуга уствари "повуче" ако си нежан, или не да да "прескочи" ако си груб.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...