zrno369 14 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima! Zovem se Ivan, vozim fireblade-a iz '96, a na njega sam okacio BG table Na ulicama cete me prepoznati po tome sto 'vatam zalet da upalim motor, kao oni vozaci iz 1920 i po polupanom faru 3 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Mart 19, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. To su pravi motorciklisti. Ima tu čari. Ovo novo je sve na dugme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 19, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan vatas zalet ko zrno jel zato zrno dobrodosao generacijo msm generacijo po motoru daj slike to je ono glavno slike 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 19, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje video 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 19, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i samo pun gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan pusti ti njega samo pun gas,pa posle da citamo crnu hroniku. Samo lagano i uzivaj u carima motorciklizma. Pa da i u starosti vozis motor... On 19.3.2020. at 18:23, feelgod je napisao: Pozdrav i samo pun gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Mart 22, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lagano i 200 iz mesta. Dobro došao, a salu na stranu. Bezbednost je na prvom mestu za one koji hoće da traju. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 225 Napisano Mart 23, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma to se samo tako kaze, nema zurbe osim kada juri Corona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 23, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i sa 80kmh se najebe... Ja se provlacio kroz kolonu i zakaci me baja po zadnjem delu i razbijem se ko piiii i sjebem motor... Cak sam i u novinama bio xD Stravičan snimak sa lica mesta: Motociklista leži nepomičan na Mostu na Adi, ostaci vozila su oko njega (VIDEO) WWW.TELEGRAF.RS Mladić, jedan od učesnika udesa, odleteo je nekoliko metara od svog motocikla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2160 Napisano Mart 24, 2020 Drug član, 971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A to si ti bio. Bas sam komentarisao sa devojkom,kako ovaj pade ovde na ravnom. Delovalo mi da si zveknuo u ogradu iz čista mira,ništa mi nije bilo jasno.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zrno369 14 Napisano Mart 25, 2020 U prolazu, 12 postova Lokacija: BG Motocikl: Honda Fireblade sc33 '96 Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno me zakacio neko dok sam se provlacio, valjda je hteo da skrene u traku pored, a nije me video... Ja sam video sta ce se desiti, da sam kocio, zakucao bih se u njegova leva vrata i reko bolje po gasu, mozda i uspem da ga prodjem pre nego sto me tresne... Jbg los tajming, samo me kucnuo u jednom stotom delu sekunde po zadnjem delu, preskocio mi zadnji tocak i lupio kontru i to je bilo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Mart 28, 2020 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobro došao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoronaSeed 32 Napisano Mart 30, 2020 U prolazu, 79 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Yamaha FZ1 (N) Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo puta je bolje dati gas nego kociti... Ali ako ne zakocis kada to bas treba nego jos i gas dodas bude cupavo haha... Mislim da si postupio najbolje moguce u toj situaciji, inace dobro nam dosao i sretno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...