Jump to content

Moto Zajednica

Moto Fest 27.05.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 276 postova
  • Motocikl: DR 650

Evo malopre gledam tv i na vestima cujem da su danas u NS-u poginula dva vozaca motora a 4 ih je teze povredjeno u vise saobracajnih nesreca :cry:

Strashno, kako bre sve ovo da se desi?! Cujem i da je na Festu zbog ovih dogadjaja bas "opala" atmosfera.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

pri povratku iz NS neposredno ispred supruge i mene, u Indjiji posle zesceg starta sa semafora u centru, zakucao se covek na KTM-u u auto koji je skretao da se uparkira. Na stranu sto po tim mestima svi voze kao da su u svojoj avliji, definitivno glavna krivica pripada motoristi, neki mlad decak, moguce sin upravo, je najgore prosao iako nista strasno (malo oko skocnog zgloba desne noge ako sam dobro video) a pred samo iskljucenje na Gazeli videli smo da su projurili pored nas ponovo. Motor ne moze da se samo "ocese" i da ostane na drumu, ru nema isterivanja "pravde" jer je motor uvek inferioran u kontaktu, dakle, postujes to bez obzira da li si u pravu i stvari funkcionisu nekako...

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Honda Africa crf 1000

lancia88 je potpuno upravu,mi smo ti koji zbog nase bezbednosti moramo da mislimo i da gledamo mesto drugih,cim sednes na dva tocka to treba da znas :o

• Zainteresovan, 837 postova

To sam cuo danas kada sam cuo da defile-a necu biti i stvarno nije odrzan zbog "guzve" u saobracaju ali kazu da je to ipak glavni razlog.

I kazu da su dvojica poginula.

• U prolazu, 31 postova

dva prijatelja su prolazila tamo ( kod ona dva tunela) neshto posle sudara,..kazu da je bila devojka, i vozach,...motor na trecoj strani, a lokva krvi i oko jednog i oko drugog,..kasnije sam saznao da je ona prezivela, ali on nije,...uzrok je bio prevelika brzina,..negde se spucao,...zao mi je zbog nesrece, ali treba biti talenat ici tolikom brzinom prema tunelu,..ili potpuno pijan.

a druga nesreca je bila u vetrniku shto sam prochitao u novinama,..

e da, a za defile,ako su meni dobro rekli, policija nije htela da zaustavi saobracaj,...shto se znalo josh pre podne, bar je meni tada recheno

• Svrati ponekad, 139 postova
Ma sama organizacija skupa je totalno OUT!!!

brko bez ljutnje al ovakvi komentari su malo neukusni u "crnoj "

sto se tice udesa ...ja sam sinoc od sergeja

navodno je i devojka poginula ...tj podlegla povredama , a dal neko suo za decka koji je poginuo na pancevackom????

Pozdrav,

pancevackom? Mislila si na most mozda? Ako je to, u subotu ujutru, mozda nesto posle 9 sati smo prolazili pored mosta i bio je izvrnut kamion u trakama prema Pancevu na beogradskom strani mosta ali ne znamo detalje, samo smo videli bez zadrzavanja tu scenu.

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

Svaka rec o organizaciji skupa je u ovom slucaju u ovoj temi je OFF. Oni su poginuli bez obzira na to i verovatno svojom krivicom.

Neka im je laka crna zemlja, uvek mi je tesko kad citam o ovakvim stvarima.

Ljudi, pamet u glavu i nemojte dopustiti da vam ruka na gasu bude jaca ili brza od racionalnog razmiljanja, pogotovo u gradu, jer tamo se vrlo lako moze desiti da bude osim vozaca i nevinih zrtva...

:(

• Svrati ponekad, 139 postova
Pozdrav' date='

pancevackom? Mislila si na most mozda? Ako je to, u subotu ujutru, mozda nesto posle 9 sati smo prolazili pored mosta i bio je izvrnut kamion u trakama prema Pancevu na beogradskom strani mosta ali ne znamo detalje, samo smo videli bez zadrzavanja tu scenu.[/quote']

neznam tacno al koliko sam ja cula skuter je bio u pitanju , i desko je poginuo na oci sestre i majke koje su bile iza njega u kolima

ljudi cuvajte se

ovim nesrecnicima nek je laka crna zemlja i pregledni putevi nebeski

R.I.P :cry:

• Vlasnik sajta, 5346 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Na zalost, statistika cini svoje... Sto vise bude motora na jednom mestu, sve su vece sanse da ce neko zaginuti. Pogotovo kad proradi crv dokazivanja i (k)urcenja, nesrece su neminovne.

Neka im je laka crna zemlja...

Pozdrav,

samo da dopunim ovu zlosrecnu temu sa podacima sa Pancevackog mosta. Kamion koji smo supruga i ja videli izvrnut na pocetku mosta, odnosno na usponu na njega sa beogradske strane, izvrnuo se i sav sljunak iz sanduka tom prilikom istresao na nesrecnog stopera, jednog od mnogih redvnih autostopera koji bas na tom mestu uskusavaju srecu sa dignutim palcem. Dakle, ja sam bio prenerazen sta je sudbina, ubio ga je ustvari istresenim sljunkom.....

• Zainteresovan, 978 postova
Pozdrav' date='

samo da dopunim ovu zlosrecnu temu sa podacima sa Pancevackog mosta. Kamion koji smo supruga i ja videli izvrnut na pocetku mosta, odnosno na usponu na njega sa beogradske strane, izvrnuo se i sav sljunak iz sanduka tom prilikom istresao na nesrecnog stopera, jednog od mnogih redvnih autostopera koji bas na tom mestu uskusavaju srecu sa dignutim palcem. Dakle, ja sam bio prenerazen sta je sudbina, ubio ga je ustvari istresenim sljunkom.....[/quote']

Covjece :shock:

Pet godina sam bio stoper i udario me je auto kad sam ZADNJI put stopirao, na sam pocetak bombardovanja (nije doduse bio nesto posebno kriv, a i razumijem ga jer je dosta stresna situacija, mala je bila brzina ali me potkoljenice bole i dan danas, pogotovo ako trcim malo duze).

I sad citam ovo :shock:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja