krlebdp 13 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dali ima neko iskustva sa gore navedenim? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno nikada nisam cuo za tog proizvodjaca ??? Iskreno, ja bih to zaobisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 17, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan mat mladin je cuo za kbc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ko je to ??? P.S. Ova kaciga sa slike je preslikan dizajn Arai RX-7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 17, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mat Mladin je jedan od najboljih vozača iz AMA Superbike šampionata.6 šampionskih i 2 vicešampionske titule u poslednjih 9 godina http://en.wikipedia.org/wiki/Mat_Mladin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam, sada znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan KBC je marka jako zastupljena u USA, u Evropi slabo. Video sam da su u HR od skoro dobili zastupnika. Sto se kvaliteta tice, nebi trebao da je sporan, pogotovo to sto su US homologaciona pravila strozija od Evropskih ECE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da da da, sad malo pronjuskah po netu. Amerikanci ih rabe, samo je nezgodno ako ti zatreba vizir ili neki drugi rezervni dio jer je slabo zastupljeno kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 17, 2008 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan http://moto-oprema.hr/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Jun 17, 2008 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ijao Lazo, nisi znao za Miladina... stidi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ijao Lazo, nisi znao za Miladina... stidi se Видиш да је и ментално отишао у супер-мото свет! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 17, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju OK kaciga, samo su malo teze za moj ukus, da ne kazem ko da su od celika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
krlebdp 13 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: bdp Motocikl: BMW GS1200 ADV Prijavi odgovor kao problematičan KBC je marka jako zastupljena u USA, u Evropi slabo. Video sam da su u HR od skoro dobili zastupnika. Sto se kvaliteta tice, nebi trebao da je sporan, pogotovo to sto su US homologaciona pravila strozija od Evropskih ECE. Pa tako sam i ja mislio, ako ih prave ameri nebi smelo da je neki falsh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja KBC kacigu,doneli mi moji iz amerike.Za sad sam zadovoljan ali kao sto neko rece u pocetku je teska ko tuc pa se posle naviknes.Inace sto se tice bezbednosti iste imam nalepnicu na zadnjem delu kacige sa oznakom SNELL DOT i nijedna kaciga u americi ne sme da se prodaje bez tog znaka.E sad jedino sto mi se ne svidja kod nje je to sto je extra bucna na auto putu.Ja sam trazio najjeftiniju a sta sam trazio to sam i dobijo...... ;D ;D ;D ;D.Istu takvu ima mi i devojka ona je zadovoljna,sta zna zensko bitno joj samo da ima crn vizir.... ;D ;D ;D.Evo i slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...