gio 140 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima za pochetak... evo izgleda dolazi danas neki dechko da pazari gamu.. pa da vidim ja shta cu dalje.. fond je oko 1500 e,nema se vishe-shta sad... Ja se razmisljam izmedju gpz a 500 i gs 500 .. Mozhe iskustva,saveti i tako to... Evo meni su ova 2 zapala za oko... Kolko je to matoro,ubijeno i sve to... shta uopshteno mislite o kupovini ova 2 motora? pozdrav... http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=13888&trazi=1&ur=1&model=60&cena=2&m=Kawasaki-GPZ http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=668&catid=13&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je GS500 bolji za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aljosa 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link na jako slicnu temu pa pogledaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=13416.0 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam pročitao tvoj post rekao bih bez razmišljanja GPZ, ali kada sam video oglas za isti tolo preporučujem GS. Ona kawa je kao prvo starija i to je stariji model tj. instrument tabla mu je starije verzije, ali to manje više nego što nema prednju masku. To verovatno znači da je motor lupan, a ako krene prodavac sa pričom da nije i da je hteo da napravi nekog street fajtra onda mu traži masku i ako je ima i motor je ok onda je to best buy. I da te ne prevari ono na njemu nisu pravi akrapi već je samo zalepljena nalepnica na fabrički auspuh. Ono što je prednost GPŠ-a u odnosu na GS je ta prednja maska koja ti dosta znači na većim brzinama(preko 120 km/h), mislim da je 10-ak konja jači, potrošnja im je ista tj. oko 5 litara i GPZ bolje koči jer ima dupli disk napred, ali to ti poskupljuje servis(treba 2para pločica umesto jednog). Još jedna prednost GPZ-a po meni je i vodeno hlađenje u odnosu na GS-a koji ima vazdušno. Ja sam nahvalio GPZ-a zato što ga imam i znam kakav je, a što se GS-a tiče nisam ga vozio nešto duže pa ni ne znam šta da kažem o njemu, ali od ova dva oglasa ja sam za GS-a Srećno sa kupovinom, a ako imaš nekih pitanja u vezi GPZ-a slobodno pitaj ako znam odgovoriću Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je GS500 bolji za pocetnike Ali dečko nije početnik, odradio je staž na 125-ici i prelazi na jače baš kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ta maska je i mene zabrinula.. A za akrape opushteno,i da jesu i da nisu pravi,nebitno... Ne patim toliko od grmljavine Vozio sam drugovog GS a i u pravu si skroz za tu masku napred,tojest masku koju GS nema,vetar bash poshtene probleme pravi.. On je rekao da sa hladjenjem nije nikada imao problema al opet vodenjara je vodenjara.. Evo naidjoh na ovaj GPZ,na ovom je izgleda sve fabrichko,taman je i iz Novog Sada pa mogu pogledati kad god hocu. Kilometrazha je po meni ok,samo godishte ne pishe.. Koliko je registracija za 500 kubika poshto ovom u junu istiche? Pozdrav svima! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1099&catid=11&Itemid=62 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija bi trebalo da je oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je isto stariji model i izduv mu je prepravljen na 2 u 1. Registracija je kao što Ćili reče oko 100 evra možda malo jače i još oko 4000din za prenos vlasništva(porez je za moj motor '98.god. bio oko 2000+ agenciji provizija itd.) E sad cenu ovog motora neću komentarisati samo da kažem da sam ja moj platio 2000 eura '98god i 38000, uvoz iz Italije znači nije vožen kod nas. Još jedan savet da se ne zalećeš kada vidiš da je motor na primer '92.god, a prešao 23000 jer ili mu je neko doštelavao kilometražu ili je prešao ustvari 123000km. Ako si u Bgd-u možeš me pozvati da ti pokažem moj motor i da ga probaš da vidiš da li ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Jun 17, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Registracija bi trebalo da je oko 100e Pre bih rekao 150 eura sa sve tehnickim i uslugom agencije, jer ja ni u ludilu ne stajem u red u SUPu. Vozim kao i cili i drbane gpz500, mogu da kazem da lepo ide, lepo koci, mali-veliki motor. gabaritno je mali, bar za mene sa 188-105, ali se lepo sedi. maska znaci, ali se meni malo trese kada idem 160+ km/h. Najbolje je da vidis vise gpz-a i vise gs-a, pogledaj ih sa jos nekim i kupi onaj za koji mislis da je u najboljem stanju, nema veze par stotina evra razlike, uzmi onoog najkompletnijeg, jer ako nesto fali, te sitnice ce ti izvuci dosta para, a i zivaca pri cekanju, kupovini, montiranju.... GS-a nisam vozio ali sam i ja to gledao pri kupovini, cini mi se da su oba motora slicnih voznih karakteristika i cene i odrzavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan @Bane i ja mislim da je stvarno puno para taj.. Iz NS a sam druzhe al hvala ti od srca svakako.. Imao je drugar GPZ a 96 o,vozio sam se par puta sa njim,ja sam prezadovoljan.. @Mrle hvala i tebi na podeljenom iskustvu.. Sachekacu josh par dana da vidim koliko cu ukupno sve novaca imati pa cu onda polako u potragu... al za sada su mi GPZ i GS u najuzhem krugu... pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Evo drugovi,ode gama juche... Bice sve ukupno na gomilu jedno 1500 e.. Sad gledam za te pare nema nijedan gpz.. a i ti shto imaju za preko 1500 su po meni skupi.. ovaj gs mi je zapao za ochi... Jedino shto je vazdushara,al kontam da je opushteno,tojest da nema problema.. shta mislite? pozdrav! http://www.motori.co.yu/oglasi_opis.php?id=3162 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 18, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Imaš super text o GS što je Najzli napisao iz sopstvenog iskustva pa ti to možda pomogne kod kupovine drugog A što se ovog oglasa tiče pitaj vlasnika koliko je puta taj prešao 24000 za 15 god. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info za text... a za kilometrazhu.... ma.... to samo realno pogledash i znash da ne mozhe biti moguce da je preshao toliko.... a kontam da nije preko 50,shto je opet nishta za tu mashinu,ne? pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 20, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Debeli, pa sreccno u potrazi i slatkim mukama i da prodjesh barem 300 km-a kad sa gamom nisi. xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 20, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Zhare brate... A nije,preshao sam ja puno vishe.... al nije to to.... Msm kad stalno zverash levo desno i gledash u retrovizor jel patrola iza tebe... Pocheo je raspust brate,sredio sam shkolu,eto me jedan dan bg,kv.... bicemo u kontaktu svakako... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...