CRNI 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovakve vesti mnogo bole... :'( Pocivaj u miru mali brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Remetić 0 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Široki mu putevi nebeski! :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8677 Napisano Jun 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ovo tesko pada , narocito osobama koje su ga poznavale, ali hajde da prodiskutujemo malo nesrecu: Kretao se vecom brzinom od dozvoljene kroz sam centar grada, nije nosio kacigu. Postavio bih pitanje da li je imao dozvolu odgovarajuce kategorije(nije presudno, jer svi znamo kako se dolazi do iste)? Koliko je vozackog staza i predjenih kilometara imao pre ovog poprilicno snaznog motora? Ovo pisem da bi smo svi mi, nazalost na ovaj nacin, nesto izvukli i naucili iz ovog primera. Jos jednom saosecam sa bolom ljudi koji su ga poznavali i izvinjavam se, ali isto tako mislim da bi bilo korisno da diskutujemo o ovoj nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Jun 18, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan u potpunosti podrzavam mrleta i ceha. samo mogu jos da dodam iskreno saucesce nemanjinoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja 1 Napisano Jun 18, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: beograd-kotez Prijavi odgovor kao problematičan ja se izvinjavam,ali ja ne zelim da se o tome diskutuje u ovoj temi...mrle ti jesi u pravu....ali toliko starih tema na forumu ako vec zelite da diskutujete otvotite novu. toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 479 Napisano Jun 18, 2008 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Strasno... Saucesce porodici i prijateljima! Nek mu je laka crna zemlja i da mu Gospod dusu prosti. Decka nisam znao ali sam ga vidjao cesto u kraju na tom motoru. Stanovao je blizu mog kuma i kad mi je ovaj javio,bas sam se potresao. Tragedija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jun 19, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Strasno. Moje saucecse porodici i prijateljima. Ljudi, polako i cuvajte se budala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moje saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandy 1 Napisano Jun 19, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: Arilje Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici . Bez komentara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 19, 2008 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Strasno, isuvise mlad decko... Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...