sasa bg 0 Napisano Jun 27, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan VukHM i ja smo dosli u petak kasno popodne. Lepo smo docekani, rakija dobrodoslice, platili smo ulaz i sve O.K. Upoznao sam Rasu sa foruma, i blejali smo do kasno. Vratili smo se u subotu (ovaj put nisam vodio devojcicu), puno vise ljudi, glavno vece. Nama je bilo O.K. Mene je iznerviralo dan, dva kasnije kada sam prao motor i primetio da mi je neki klosar skinuo zastitnu plastiku-poklopac sa rama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Six 51 Napisano Jun 28, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Inđija N45°2.154' E20°4.473' Motocikl: Nema :( Prijavi odgovor kao problematičan Mene je iznerviralo dan, dva kasnije kada sam prao motor i primetio da mi je neki klosar skinuo zastitnu plastiku-poklopac sa rama. Hmm, da nije u pitanju ovaj delić? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Jun 29, 2008 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nije, video sam tvoj post ranije. Hvala ti u svakom slucaju. Porucio sam u Yamahi novu plastiku-cep. Mada mi je Balansero javio da ga je pronasao, izgleda da je ispalo prilikom popravke motora. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 29, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Šta si popravljao kod motora? ;D Hmm, da nije u pitanju ovaj delić? ta plastika je deo kacige, onaj deo koji pokriva mehanizam sa strana. Ja sam izgubio u vožnji jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...