Simun 0 Napisano Mart 15, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima novi sam na forumu Imam problem sa Suzuki rmz450 2011 motor sam oprao prije 15 dana i ostavio sad kad sam ga upalio ugasi se na ler ponekad a kada dadnem gas malo trokira kao ono kad je gas dadnut do kraja i puca baca vatru na auspuh nekad kao da procepi i motor cupa leti i u voznji samo zatrokira i ugasi se ja ga upalim i ide normalno da li iko zna sta bi moglo biti i da li se ikome ista slicno desavalo... Hvala unapred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 156 Napisano Mart 15, 2020 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav tebi.Kod mene u selu je osnovno da onaj ko uđe u kuću kaže DOBAR DAN.Šalim se,mada će ti to i kolege sa foruma reći.Moraš se prvo predstaviti,kažeš neke podatke o sebi a posle u drugom podforumu postaviš pitanje.Živ bio,dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Nakon prestavljanja, proveri kapu, svecicu i spojeve/dzekove. Sve mora biti suvo i cisto, nadasve ispravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2895 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 4996 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма провери и филтер за ваздух, сунџер је и вероватно упио воду. Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Могуће да је вода у сунђеру пошто имају двије рупе испод сица и види се филтер па се поквасио А имали он игдје филтер за гориво на пумпи или негдје друго Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2895 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 4996 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је карбуратор нема.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Није карбуратор ајншприц је Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2895 Napisano Mart 16, 2020 Ne silazi, 4996 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако је убризгавање требало би да има филтер бар на утопној пумпи у резервоар. И за други пут да знаш да прање вапом није препоручливо(ако си га вапом прао). Кад се пере под притиском после тога има много комликован третман да се моторцикл доведе у ред.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7808 Napisano Mart 16, 2020 Drug član, 2973 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima novi sam na forumu Imam problem sa Suzuki rmz450 2011 motor sam oprao prije 15 dana i ostavio sad kad sam ga upalio ugasi se na ler ponekad a kada dadnem gas malo trokira kao ono kad je gas dadnut do kraja i puca baca vatru na auspuh nekad kao da procepi i motor cupa leti i u voznji samo zatrokira i ugasi se ja ga upalim i ide normalno da li iko zna sta bi moglo biti i da li se ikome ista slicno desavalo... Hvala unapred...Ja bih tu prvo prvo provjerio dotok goriva, filter goriva, to mi lici kao da mu fali gorivo u visokim obrtajima. Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Mart 16, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Вапом сам га прао а провјерићу и довод горива да се није запрљао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simun 0 Napisano Jun 7, 2020 U prolazu, 4 postova Lokacija: Maslovare Motocikl: Suzuki rmz450 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима Ријешио сам проблем tps сензор га зезао и реглер сам још замијенио и ради... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...