Zmajcic 11 Napisano Jun 15, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam ( mozda ne dovoljno ) ali ne mogu naci adresu prodavca LAZER kaciga u zemlji Srbiji. Ako neko poseduje doticnu atresu , ovim putem bi ga(je) moleo da doticnu podeli sa citateljstvom ovoga saita. Takodje ovim putem Vam zelim prijatne trenutke u nastavku. Fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod majstora Mišike u NS. Ako te zanima pustiću ti broj na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bonvivan 0 Napisano Jul 23, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Dorcol Prijavi odgovor kao problematičan ako moze taj br da se prosledi bilo bi lepo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jul 23, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan nisam 100% siguran ali mislim da sam ih video u Rodicu (yamaha) u Cvijicevoj ulici ... poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolbas 0 Napisano Novembar 21, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije neko slucajno pronasao neku radnju gde mogu da se kupe Lazer kacige ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 21, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Imas Lazer Katana 6 u Louisu u bloku 70, bio sam pre neki dan i probao XL oko 8000 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolbas 0 Napisano Novembar 22, 2008 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji, pogledacu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Novembar 24, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan A koja je okvirna cena doticnih kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Novembar 28, 2008 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam se vratio ovako kljakav iz Luisove prodavnice u bloku 70, imaju bar 10 Lazer kaciga, full-face, cene od 7 do 15 000 dinara. Tražio sam pantalone za sebe i imaju samo velike modele, za buce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ako te zanimau LAZER kacige mogu ti dati sve informacie..Evo i neki dokaz Dear Mr. Mancic, I first would like to thank you for your interest in our Lazer helmets. For the time being we do not have any exclusive Lazer distributor in Serbia. In order to know each other better, can I ask you to fill in the attached document with all the necessary information on your company and on your market? If you want to get more info on our Motorcycle helmets, you can visit our website: www.lazerhelmets.com Best regards, Corinne -----Message d'origine----- De : mancic [mailto:mancic@eunet.rs] Envoyé : mercredi 23 juillet 2008 19:49 À : Nathalie Lenclus Objet : Fiva doo Belgrade - Serbia Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Novembar 28, 2008 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u Srbiji ne postoi distributer.Sa nima smo u pregovorima.Na slikama su mnogo lepse nego sto su uzivo.Pogleda datum kada e napravljena,el posle tri godine namas garanciju.Ove informacie ti samo prenosim...Cene nisu visoke,ali kada dodaš carinu ,prevoz budu malo skuple.Otprilike na cenu koa e kod nih dodas nekih 15e,pa to pomnozis x1.2,pa taj zbir opet x 18%. Znaci ako je tamo 50e ovde je sa svim troskovima oko 87e. Pogledaj SCORPION kacige,jesu skuplje ali su extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...