zemunac72 1453 Napisano Mart 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dve moje licne navigacije. Garmin sa originalnim punjacem,futrolom i after market nosacem,nove karte cele evrope,katrica 8 gb. Druga sky drive sa originalnim punjacem i nosacem,igo program u njoj. Obe top ispravne. Sky kao nova,garmin na oko ruznjikav. Oblozen je nekim gumiranim materijalom koji se po malo lepi i guli. O kvalitetu garmina ne treba trositi reci. Obe 4000 rsd Garmin Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 8, 2020 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Prodao si ih u rekordnom roku. Pošalji mi na pp broj računa da ti uplatim, a ja ih pokupim kad me put nanese na tu stranu.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Saljem ti pp da izmenjamo telefone. Ne moras da uplacujes. Sutra ili prekosutra cu doci do ns pa mozemo da se nadjemo,ako ti odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Mart 8, 2020 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara, naravno. Dođi gladan, nisam ti se ni za onaj kukuruz za ribe odužio... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Mart 8, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se oduzis,to je bio poklon,a dobijas uz navigacije jos koju konzervu 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...