Borkosan 623 Napisano Mart 7, 2020 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kao što piše u naslovu poklonio bih gume koje sam pre neki dan skinuo sa mog motora. U pitanju su Michelin Anakee 2, DOT 2014.Nisu krive, tresle ni puštale. Imaju još ok šaru, ja sam ih prvenstveno zamenio zbog godišta.Bile su na motoru kad sam ga uzeo pre dve godine, prešao sam sa njima oko 6-7000 posle toga. Zadnja guma ima čep koji je tu sve vreme od kada sam ih uzeo sa motorom, vidi se na slici. Nije puštala. Mogu da izguraju jos par hiljada, nekom mozda i predstojeću sezonu.Samo da uzme neko kome su stvarno potrebne da pregura sezonu.Ja sam u NS, mogu doneti do Beograda jer sam radnim danima tu, na NBGD.Da bude fer i transparentno neka idu prvom ko se javi ovde u temi. Moze i pojedinačno, kako kome odgovara.Pozdrav, Borko.Evo par slika: 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 477 Napisano Mart 7, 2020 Zainteresovan, 643 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan prvi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 623 Napisano Mart 7, 2020 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan prvi DogovorenoAjmo na PP za dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 7, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan bravo za gest Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...