gixxer 386 Napisano Mart 6, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Goretex Cycle Spirit jakna, velicina 54, kao nova, bez ikakvih, ostecenja, niti tragova koristenja Poseduje protektore na ramenima i laktovima, dzep za ledjni protektor Ima i termo postavu za hladnije dane, koja je na cibzar, vadljiva 2 bocna spoljna dzepa na cibzar, i 2 sa unutrasnje strane i mali za telefon Podesivi kaisevi za stezanje u stuku i kopce na rukavima za suzavanje , po potrebi, ako se brze vozi Cena je 60 eu, moze slanje ili licno preuzimanje,tel: 063-177-05-08 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 6, 2020 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna jakna za male pare. Supruga i ja vec vise od 10 godina posedujemo po jednu, a ja svoju i dalje trosim. Iako nije zimska, sa postavom se i zimi moze voziti motor u laganoj potkosulji ispod (ja nisam zimogrozljiv, pa vozim zimi i u majici) - opusteno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Mart 26, 2020 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dve ovakve, istu crvenu i plavu. Sigurno 10 godina. Vozim skutere i motore leti-zimi u njima, kao sto kaze kolega, samo je pitanje koliko odece ispod ovih jakni. Jedan vrlo lep zimski pad sa motora (doduse bila je i fluo jakna preko nje, potpuno dezintegrisana a kaciga u djubre) i nekoliko padova zimi sa bicikla da se svi na bulevaru prepadnu.... nosim ih i dalje. Ja malo tesko disao 2-3 meseca, santao, kako kad, jaknama nista. Ko nove bre. Jedino nisu goretex, pardon... i na ledjima je dzep za protektor, ili je u ledjnom dzepu i protektor? Trebalo bi da je u dzepu i ledjni protektor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 6000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano April 10, 2020 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da napisem: Ukoliko nekome odgovara broj 52 umesto 54, mozemo napraviti kombinaciju da ja uzmem ovu 54, a da prosledim svoju 52, koja mi je vremenom postala "knap". Da li se ona smanjila vremenom, ili sam se ja ugabaritio od lagodnog zivota, jbmliga... Ja sam na svojoj, u samoizradi, napravio i meki ledjni protektor, i ubacio u vec postojeci dzep. Inace, jakna poseduje i cipzer za spajanje sa nekim pantalonama, a imam i deo istog koji se nasiva na pantalone, ukoliko vec ne poseduju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan 5500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...