Janjke 42 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su izgledi da se na FZR-a napakuju maske od R6 ili R1? I ko to radi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta hoces ali izgledi su veliki. Posto se bavim proizvodnjom oklopa, znam da sam sigurno prodao bar preko 10 kompletnih garnitura za koje znam da su isli na FZR-ove a sto se repova tice, toga jos vise, i vecina njih su sami montirali. Na ovom linku mozes pogledati neke prepravke a na drugoj i trecoj strani imaju neki FZR-ovi. http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_view_album.php?action=view&cid=12 A ovde imas jedan preradjen FZR koji sam i farbao: http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_view_album.php?action=view&cid=9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 415 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1467 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pici kod Brke i nemas frke.Posle tretmana motor ide i bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pici kod Brke i nemas frke.Posle tretmana motor ide i bolje... Stupio sam u kontakt sa Brrkom ...Hvala u svakom slucaju..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janjke 42 Napisano Jun 12, 2008 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Banatski Brestovac Motocikl: FZR 600 Prijavi odgovor kao problematičan A cene za far,cajger ,retrovizore,zadnje svetlo i rezervoar zna li neko ?Za R1 ima li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan po meni je bolje da stavljas oklope od R6 jer je FZR mali motor,bolje bi mu seli oklopi.... Far za R6 do 2002 god su oko 250/300,evra...Za r1 2002/03 je oko 300/350...Cajgeri su od prilike od 250/350evra...Za cajgere nisam siguran.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Honda cbr 600 0 Napisano Maj 5, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Brko jel mozes da ostavis broj telefona da te kontaktiram uzeo bih yamahu 2002 i stavio bih mu masku od 2006?Pa da se dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam donji deo oklopa od R-1 2003 kompletan a mislim da kod brke ima kalup za gornji deo. 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan brateeeeeeeee aktiviras temu staru 4 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...