Skyrunner 4936 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj da ne useremo čoveku oglas. Meni se ovaj pištolj sviđa, ali mi ne treba, imam isti očev koji kao i većina nije ispucao ni kutiju metaka, pa mi ne treba kao deo kolekcije. Inače, policija ako hoće može da ti na primer primenom čuvenog diskrecionog ovlašćenja, uskrati dozvolu i jedino šta možeš da ti radiš je da im spakuješ svoje oružje i odneseš u stanicu. Isto tako i ako imaš problem sa prijavama i ocene da nisi podoban da držiš oružje. to sve u prevodu znači da mogu da te nateraju da prodaš nekom pušku/pištolj/samostrel/luk šta god. Naravno pričam o pravnom okviru. A što se tiše vanpravnih okolnosti koje su itekako stvarne-može da se desi da tvoje oružje pojede mrak. Eto, to je sve šta ja imam da kažem, a mislim da bi trebalo da se prebaci u odgovarajuću temu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4800 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam vojno lice , meni mogu da se sagnu , sa sve diskrecionim pravom ( moj je oglas ) ( pistolj nije moj, od kolege ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Februar 26, 2020 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zavaravajte se,mogu da uzmu kad god pozele.Lepo su oni to sve zakonski uokvirili sa gomilom clanova zakona a posoji i dalje diskreciono pravo policije sa kojim takodje mogu da opravdaju oduzimanje.To tvrdim na osnovu mog slucaja ,oduzeti revolver imam u vlasnistvu nekoliko desenija nemam niti jednu prekrsajnu ni krivicnu prijavu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kud procitah sinoc temu... Sanjao sam da sam trazio dozvolu, da su mi odmah rekli da cu teeeesko da je dobijem jer ne zivim na adresi iz LK i ja tu kao razmisljam koju vezu da povucem, ko bi mogao da tu pomogne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 26, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @LuckyVladano Dobro si sanjao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4936 Napisano Februar 26, 2020 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako god ni meni nije po volji, šta više nervira me, ali čorbu koju mogu da ti zaprže niko ne bi želeo da proba. Nije bitno ni da li si vojno lice ili ne. Imao sam ja slučajeva kad su aktivnim oficirima tako šikanozno oduzimali, ne tetejce, već mnogo ozbiljnije i vrednije komade. Deo sam rešio uz pomoć zakona. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...