K_A_W_A 979 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima K6 GSXR 1000 i zeleo bi da mu promeni boju u crnu. Znaci oklopi su mu plavo beli. Zanima ga koliko bi to izaslo? Znaci: Prednja maska, oklopi, rezervoar i rep. Dakle samo da se prefarba, narvno da to bude profesionalno. Verujem da je neko to radio, pa me zanima za koliko to vremeski bude gotovo i koliko tako nesto kosta? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Jun 10, 2008 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš i ne znam cenu, ali nije to baš tako samo da se ofarba. Prvo se farba, pa se lepe nalepnice, pa se lakira. To mislim ako hoće da ga vrati u fabričko stanje, samo u drugoj boji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 979 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, sve ali bez nalepnica. Jer nalepnice narucuje posebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da bude profi ofarban u komori,naravno u naj kvalitetniju boju kao sto je Sikens,ili neka slicna je 250€ Naravno moze i manje,ali u drugim bojama,koje isto nisu lose poput Max Mayer i Lechlera Vremenski maksimum je 5 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 432 Napisano Jun 12, 2008 Drug član, 1474 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati se Brki sa foruma.To mu je uza specijalnost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Jun 12, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Profi kod profi majstora ti je 100evra po delu,znam coveka koji radi pa zato kazem....Ali daje garanciju da ce biti kao iz fabrike...I veruj mi da je tako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...