fritzns 8 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima,veceras sam slucajno naleteo u metrou na solidnu ciradu za sitne pare,850 dindzi.Ima u 2 velicine L i XL.Za moj motor je kao salivena.. Evo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kakav je mqaterijal?ovo mi izgleda kao neki suskavac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nije neke preterane debljine,ali nisam ni ocekivao nista extra za te pare..U svakom slucaju one na sajmu u Novom Sadu su mi delovale mnogo grdje za daleko vise para..tako da ce ova kineska da radi posao dok ne naleti neka bolja ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 9, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Meni odradila posao četiri noći na Kopaoniku. Sasvim ok za te novce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jun 9, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan @ fritzns Koju si ti velicinu uzeo za tvoj bajk? Ovo skroz dobro izgleda za taj novac, ne vjerujem da je losija od one Louisove (koju ja imam, i radi posao super). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan XL i taman je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ne vjerujem da je losija od one Louisove (koju ja imam, i radi posao super). Mozda nije losija, ali je duplo skuplja, posto je luisova 5e - 400 din. Imam je i ja (tu luisovu) i stvarno je dobra. Radi mi poslao. Eh da sam je imao u Umagu, ne bi mi padale na motor one iglice od jelki ispred apartmana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Luisova je dobra ako ne duva vetar jer ce je sigurno iscepati. Meni su vec dve isceane i vise je ne bi uzeo ni da mi je poklone, najiskrenije. Problem je sto se cirade uglavnom koriste da zastite od loseg vremena, a uz kisu cesto ide vetar :-\. Treba uzeti materijal koji se ne cepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Jun 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar je celu zimu imao motor pokriven sa tom Luisovom i nije mu nista falilo. Verovatno od slucaja do slucaja. Nekom se pocepala, a nekom nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Jun 10, 2008 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vido kum ceradu od mene pa kupio i on........... ;D ;D ;D Cerada je ok za te pare, svima koji se odluce za nju tople preporuke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cekam kisu da vidim kako dihta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan To su iste one od prošle godine... Ima dovoljno prostora da je vjetar ne podere, ali nije nikakva zaštita od kiše, jer je tanka kao flis papir... Ipak, za zaštitu od prašine je odlična... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 10, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ja isto posedujem onu sivu najjeftiniju iz luisa i dobra je izdrzala je dva nevremena i nista joj nije falilo samo je treba dobro povezati da nemoze vetar u nju da udje,imate napred kod prednjeg i zadenjeg tocka one rupe kroz nji proturite kanap i stegnete i nemoze nikud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...