Jump to content

Moto Zajednica

prodavnice moto opreme u Madjarskoj ?

Recommended Posts

• Drug član, 1728 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja znam za dve koje su na 2 minita hoda jena od druge:

Motoroázis - Budapest XIII. ker. Tűzér u. 11.(predstavnici za Cabreg,Abus....), evo i sajta da vidis sta ima www.motoroazis.hu, a druga je

Euromotor group-Budapest XIII, Lehel ut 17/b, evo i sajta  www.euromotor.hu (predstavnici za Nolan,Schubert,Kappa,Spyke,Diadora,Sebring...).

U ovoj drugoj radnji mozes da uzmes da pazaris i da dobijes TAX FREE papire (u prevodu oko 15-20% nize cene).Do radnji se stize lako metroom, ali i kolima jer su smestene u sirem centru grada.Ako bude trebalo i to cu objasniti.

Za ovaj EUROMOTOR imam sve pohvale(kupio sam kod njih 2 Nolan N-102 sa pratecom opremom za komunikaciju(sve sem Bluetooth-a) pa sam dobio dodatni popust do 10%, plus su momci maximalno strpljivi i fenomenalni za saradnju, da sve pojasne i objasne do tancina, a sto je bitno za Madjare je da pricaju engleski :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 891 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Vidim da je tema stara 14 godina. Sad za vikend bih trebao da odem do Segedina, ima li neka radnja sa moto opremom vredna pomena tamo?

• Drug član, 891 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Bio sam u Shoxu, ostale nisam stigao da obidjem. Sasvim solidan izbor, Givi cini mi se kompletan program da imaju, jos svasta nesto. Cene su  srpske otprilike, evro ne primaju kao valutu, samo forinte ili placanje karticom. Daju obrazac za povrat poreza za racun preko 70.000 forinti, to je negde oko 170 evra. Koga ne mrzi da se igra sa tim isplati se svratiti.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja