MISIRAC 42 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Jun 8, 2008 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam za dve koje su na 2 minita hoda jena od druge: Motoroázis - Budapest XIII. ker. Tűzér u. 11.(predstavnici za Cabreg,Abus....), evo i sajta da vidis sta ima www.motoroazis.hu, a druga je Euromotor group-Budapest XIII, Lehel ut 17/b, evo i sajta www.euromotor.hu (predstavnici za Nolan,Schubert,Kappa,Spyke,Diadora,Sebring...). U ovoj drugoj radnji mozes da uzmes da pazaris i da dobijes TAX FREE papire (u prevodu oko 15-20% nize cene).Do radnji se stize lako metroom, ali i kolima jer su smestene u sirem centru grada.Ako bude trebalo i to cu objasniti. Za ovaj EUROMOTOR imam sve pohvale(kupio sam kod njih 2 Nolan N-102 sa pratecom opremom za komunikaciju(sve sem Bluetooth-a) pa sam dobio dodatni popust do 10%, plus su momci maximalno strpljivi i fenomenalni za saradnju, da sve pojasne i objasne do tancina, a sto je bitno za Madjare je da pricaju engleski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 27, 2008 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Segedin blizu Tecso-a, solidno opremljeni. Moguc dogovor preko maila i razervisanje opreme bez obaveze. Bikers Store Hause Szeged, Francia u. 22. (62) 642 340 http://www.bikerstore.hu I evo jedan koristan madjarski link. http://motor.lap.hu/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Januar 18, 2023 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema stara 14 godina. Sad za vikend bih trebao da odem do Segedina, ima li neka radnja sa moto opremom vredna pomena tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Januar 19, 2023 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima, "Shox", i "Kalmar" ja sam bio u te dve, i izbor opreme je pozamašan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 701 Napisano Januar 19, 2023 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan možeš svratiti i u "galadmotor" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Januar 19, 2023 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1736 Napisano Januar 26, 2023 Drug član, 891 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Shoxu, ostale nisam stigao da obidjem. Sasvim solidan izbor, Givi cini mi se kompletan program da imaju, jos svasta nesto. Cene su srpske otprilike, evro ne primaju kao valutu, samo forinte ili placanje karticom. Daju obrazac za povrat poreza za racun preko 70.000 forinti, to je negde oko 170 evra. Koga ne mrzi da se igra sa tim isplati se svratiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...