mic 45 Napisano Jun 16, 2008 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan kakav je smestaj ,samo sator ili moze da se rezervise nesto sa krevetom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan kakav je smestaj ,samo sator ili moze da se rezervise nesto sa krevetom? Procitaj najavu sve ti lepo pise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan A on i VELJO ,koga traže,dozivaju i ganjaju po skupovima, kriju koljenice od Lalajka :D Sto se Velje tice - taj sam. Inace luda ekipa iz MC Familija je prva pocela da me doziva. Cu se odazovem bre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan A on i VELJO ,koga traže,dozivaju i ganjaju po skupovima, kriju koljenice od Lalajka :D Sto se Velje tice - taj sam. Inace luda ekipa iz MC Familija je prva pocela da me doziva. Cu se odazovem bre. Aaaa...nećemo to,nema lažnog pedstavljanja Velju su počeli da traže poodavno,još kada nije ni postojala Familija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Jun 17, 2008 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan od 2006-te mene dozivaju a ko je moj prethodnik nije mi poznato ;D Sve u svemu - vidimo se u Uzicu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan ako i nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo informacija vezanih za skup. U petak svira Dode David,nekoliko pred grupa ,trubaci dopunjeni sa striptiz plesacicama. U subotu je defile do Kadinjace brda iznad Uzica nekih ca.14km gde sve ocekuje jedno dva sata tocenja besplatnog piva uz trubace i strit fajt od strane bivseg svetskog prvaka.Posle toga povratak na centralni gradski trg gde se stritfajt nastavlja. Posle toga u kampu malo igara ukljucujuci i elektricnog bika za jahanje .Koncert Atomskog sklonista negde oko 11.00h. Ko zeli sobe nek pozuri sa rezevacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 23, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh bice tu dobrih ekipa ;D Vidimo se ko izda pizda ;D ;D ;D Izgleda da cu ja ipak biti pizda :'( :'( :'( SAMO sam zaboravio da mi je cerkici tad rodjendan,i da imam goste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 23, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Krce,gdje ja spavam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 23, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Krce,gdje ja spavam? Kod nekih picica.. ili mozda u kafani :oa ako si smotan onda moraces kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Jun 25, 2008 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi ekipa iz Kraljeva... Oce da budu neki jaguari na raznju? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 25, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Krce,gdje ja spavam? Kod nekih picica.. ili mozda u kafani :oa ako si smotan onda moraces kod mene eto,da mi se ne brines previse,ja sam se snasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jun 30, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado, ali.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Nove informacije u vezi moto susreta... Za sve bakere koji imaju nameru da prenoće obezbedili smo dva hotela, hotel Zlatibor(sivonja) i hotel Palas. Moja preporuka je hotel Zlatibor jer je u koliko toliko boljem stanju od ovog drugog. Cena noćenja sa doručkom iznosi 1500 din (možda nije jeftino ali smo jedva napravili dogovor pošto puna cena iznosi 2500din) Evo i telefona za rezervacije soba... Hotel Zlatibor 031/516188 fax 031/513-992 Hotel Palas 031/513-144 031/511-260 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotografija sa lica mesta... Hotel Palas Hotel Zlatibor Izgled sobe u hotelu Zlatibor Kupatilo... Pogled sa Zlatibora... Kamp je pretrpeo zemljane radove ali nije ništa strašno... Deo kampa do reke Đetinje ko je bio zna kakav je to raj... I kao što vidite hladovine ima na pretek... Još jedan pogled uz reku Đetinju... Eto šta više reći dođite i sami se uverite zašto se naš skup visoko kotira... Pozdrav SQUI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan vrlo rado, ali.... :'( Zamolio bih braću bajkere iz SLO da neko od njih primi kao suvozača našu dragu Sončicu, ona ima želju da dođe ali nema sa kim ni sa čim apelujem na sve dobre bajkere da joj pomognu i dovezu je ovamo... Dovozaču sledi nagrada... ;D pozdrav Squi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PEDJA SOKO 150 Napisano Jul 1, 2008 U prolazu, 73 postova Lokacija: Sokolac,RS Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan MK IL PARADISO ISTOCNO SARAJEVO DOLAZI KOD BRACE ERA,KAO I SVAKE GODINE.PA BRACO VIDIMO SE U PETAK!!!! POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jul 1, 2008 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vec u cetvrtak u Kosjericu, pa se vidimo vec u petak oko podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Mađarski čardaš na kawi Evo par slika mađara Tomija Tompilucija evropskog prvaka u bajk strit-faitu... Kada sam ga gledao u Hrgošu video sam da se on ne "bori" sa motorom pre bih rekao da je to jedna vrsta plesa, jer su se u pojedinim momentima stapali u jedno da bi u sledećem trenutku izgledalo kao da kawa želi da se odvoji od njega dok je on drži nekim nevidljivim nitima, i kao što vešti toreador zadaje poslednji udarac biku tako i on spušta kawu u oblaku dima popucalih guma i užarenog agregata... Ko nije video kako kawa "igra" mađarski čardaš imaće šta da vidi... Izvinjavam se na kvalitetu slika u pitanju je mob.. telefon... Još jedan pogled na kamp sa prošlog moto susreta... DOBRO DOŠLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 2, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i najvjerovatnje dvojac iz MK TNT, samo radi posla, stizemo u Subotu. Pa ako mogu da se ostave dva mjesta u kampu? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i najvjerovatnje dvojac iz MK TNT, samo radi posla, stizemo u Subotu. Pa ako mogu da se ostave dva mjesta u kampu? ;D Ostavićemo dva mesta u kampu pored ženskog bajk kluba iz SLO samo ne znam dali vam odgovara... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jul 2, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji planiraju da dođu autobusom :D STVARNO Veljin ( Veljko Vidić ) bus sa tendom,koji služi kao logistika za trke ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soncy 0 Napisano Jul 2, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Dolazi i najvjerovatnje dvojac iz MK TNT, samo radi posla, stizemo u Subotu. Pa ako mogu da se ostave dva mjesta u kampu? ;D Ostavićemo dva mesta u kampu pored ženskog bajk kluba iz SLO samo ne znam dali vam odgovara... ;D slovenke na skupovima ne spavamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Jul 2, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji planiraju da dođu autobusom :D STVARNO Veljin ( Veljko Vidić ) bus sa tendom,koji služi kao logistika za trke ) Žare to bi bila atrakcija neka dođu mesta ima dovoljno da se parkira 10 autobusa ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...