Krce 242 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga da ne bude da se ne oglasavamo. Tradicionalno prvog vikenda u julu na lokaciji u centru grada u Velikom parku moto sustret u organizaciji Era. Na ulazu uz tradicionalni docek bogati pokloni . Ove godine glavni bend je Atomsko skloniste .Bi ce tu jagnjica, prasica ,pomalo trubaca striptiza i ostalih zajebancija kao i poneko iznenadenje. Bice i extra defile ako vreme dozvoli. Tako dragi gosti jedite i pite kolk,o god ocete al nemo neko da mi lomi da mu nebi j... kevu. . Dobrodosli na jos jedno druzenje. Ove godine smo se potrudili da svarno bude sve za 10. U hotelu ima mesta po specijalnim cenama. Hotel je renoviran tako da sto se tice soba sve je o.k.Na Zlatiboru smo odvijili dosta apartmana pa ko zeli tamo nek se javi. Meni mozete rezervisati ovde preko p.m. ili pozvati 065/800 42 68 Somi glavonja , 065/ 618 1000 Kisko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 8, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga da ne bude da se ne oglasavamo..... Pa šta čekate, još je davno bilo vreme... Mokl je več nervozan! ...al nemo neko da mi lomi da mu nebi j... kevu. . Dobrodosli ..... Ova mi je dobrodošlica, kako kod vas kažete?? DOJAJA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 8, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ne moram ni reci da sigurno dolazimo Mario i ja ,ali kako se prica izgleda i jos nekoliko Staaarih rokera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidarskomlako 78 Napisano Jun 8, 2008 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: izmedju usiju Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav za ere!precicemo daleki put(35km)da se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno. jel ovo ima neke veze sa Erom Ojdanicem, ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno. jel ovo ima neke veze sa Erom Ojdanicem, ili sta vec? Naravno! Otvara novi motel u Uzicu u bikerskom fazonu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogaa 1 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 21 postova Lokacija: SABAC Prijavi odgovor kao problematičan dolaze i "MARATONCI" Sabac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Hotel je renoviran tako da sto se tice soba sve je o.k. Sivac renoviran ? Nisu ,valjda skinuli one "ikebane" sa zidova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 9, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Docicemo zajedno sa MC "Neretva" iz Mostara kao i prosle godine.Pozdrav od komsija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno. jel ovo ima neke veze sa Erom Ojdanicem, ili sta vec? Naravno! Otvara novi motel u Uzicu u bikerskom fazonu! stvarno sam zbunjen. jel to ima veze sa erom ojdanicem ili nema nikakve veze? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno. jel ovo ima neke veze sa Erom Ojdanicem, ili sta vec? Naravno! Otvara novi motel u Uzicu u bikerskom fazonu! stvarno sam zbunjen. jel to ima veze sa erom ojdanicem ili nema nikakve veze? ??? Nemoguce da ne znas da je Era Ojdanic bajker i uz to predsednik naseg kluba.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan nije mi jasno. jel ovo ima neke veze sa Erom Ojdanicem, ili sta vec? Naravno! Otvara novi motel u Uzicu u bikerskom fazonu! stvarno sam zbunjen. jel to ima veze sa erom ojdanicem ili nema nikakve veze? ??? Nemoguce da ne znas da je Era Ojdanic bajker i uz to predsednik naseg kluba.. A on i VELJO ,koga traže,dozivaju i ganjaju po skupovima, kriju koljenice od Lalajka :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam stvarno znao da je Era Ojdanic bajker, a sve mi izgleda da me tovarite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Da li ti stvarno ne znas ili se pravis ??? Uzicani=Ere, a za Ojdanica ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Jun 9, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nisam stvarno znao da je Era Ojdanic bajker, a sve mi izgleda da me tovarite. Kako ne znas? Pa na ibarskoj magistrali imas motel "Era" u Meljaku, ko god putuje motorom i svrati kod njega, ima smestaj i hranu za DZ, cuo sam da je nekima i ribe obezbedio, kakav je covek bajker. Ako budes svracao, samo reci da te poslao Mrle, sve ce ti biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan nisam stvarno znao da je Era Ojdanic bajker, a sve mi izgleda da me tovarite. Kako ne znas? Pa na ibarskoj magistrali imas motel "Era" u Meljaku, ko god putuje motorom i svrati kod njega, ima smestaj i hranu za DZ, cuo sam da je nekima i ribe obezbedio, kakav je covek bajker. Ako budes svracao, samo reci da te poslao Mrle, sve ce ti biti jasno. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan nisam stvarno znao da je Era Ojdanic bajker, a sve mi izgleda da me tovarite. Kako ne znas? Pa na ibarskoj magistrali imas motel "Era" u Meljaku, ko god putuje motorom i svrati kod njega, ima smestaj i hranu za DZ, cuo sam da je nekima i ribe obezbedio, kakav je covek bajker. Ako budes svracao, samo reci da te poslao Mrle, sve ce ti biti jasno. hahahah! e bas odlican si! prvo idi ti ispitaj pa mi javi kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 9, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan hahahah! e bas odlican si! prvo idi ti ispitaj pa mi javi kako je bilo. Da, i ja ču prvo da vidim... pa tek posle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 10, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim dolazim kao i svake godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makedonac 1 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Veles, Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Makedonac je vec spreman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh bice tu dobrih ekipa ;D Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Uh bice tu dobrih ekipa ;D Vidimo se ko izda pizda ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 11, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh bice tu dobrih ekipa ;D Vidimo se ko izda pizda ;D ;D ;D Upravo tako ;D ;D ;D Eeeeeeeeee to treba izdrzati,sa ovakvom ekipom,uopste nije lako da se popije po N E K O pice ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ko me to zvao? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jun 11, 2008 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Tako dragi gosti jedite i pite kolk,o god ocete al nemo neko da mi lomi da mu nebi j... kevu. . А јел могу бар један ногар од једног стола да откинем? Чисто да испратим "Атомце" уз ону: "Уз стол на три ноге, без иједног чавла... Јер за љубав треба имат душу..." ?! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...