doesen1 13 Napisano Jun 15, 2008 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Gorane, spremaj se sada za suboti i polako sa Bucom i ostalima na voznju obodom Srbije http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=16037.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Jun 15, 2008 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pretegnut lanac pojacava buku i javlja se trzaj prilikom ubacivanja u prvu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Jun 15, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam mnogo kompetentan, al' koliko znam to za trzaj i "klik" prilikom ubacivanja u prvu je reltivno normalno - barem je bilo prisutno na svim mojim motorima. A sto se tice "lupanja " prilikom saltanja u visu/nizu, kod mene se desavalo na Fazeru i R6 da nekad klikne prilikom prebacivanja iz prve u drugu (ali samo ponekad). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 17, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je sajla kvacila,koja treba da se dotegne.Imao sam identican problem,povecana buka prilikom saltanja,i takodje je teze nalazio neutral. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 17, 2008 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam nesto o TDM-ovom menjacu. Pise da je to lupanje fabricki al su ga smislili http://www.motorcycle.com/manufacturer/yamaha/yamaha-tdm-850-17072.html The TDM has a five-speed gearbox, as there is no call for an extra cog due to the wide flat torque curve. The ratios were chosen quite well, although the gap between first and second is a little wide, especially with the nervous engine characteristics at low rpm. The TDM has a noisy gearbox, which has apparently defeated repeated quieting attempts by Yamaha. Changes between gears from third through fifth are silky smooth but first and second gear changes are clunky and the shift lever requires a firm kicking to avoid a false neutral. Like TDMs of the past, there is some transmission slop, so rolling the throttle on and off usually results in a slight lurch as the engine catches up with the throttle movement. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donsaiko 41 Napisano Avgust 10, 2021 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: Yamaha XVS 650 Dragstar Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim i ja i pitam sta mene muci, kad se vec prica o menjacima. Danas sam primetio kad ubacim u prvoj i malcice jace krenem, na usponu naravno papucica menjaca podskoci i nesto jako lupne. U pitanju je Yamaha Virago 535. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...