zeljko_srb 8 Napisano Jun 7, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan znaci treba mi neki lep, nov ili polovan, a ceo, prednji platobran, kros, neki moderniji, i rep, koji ide u spic, bas kao kros. evo neka slika, znaci kao ovo narandzasto od gore, da nabudzim na moju hondu dole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko nesta? ili jel znate nekog ko ima tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GROS 0 Napisano Jun 8, 2008 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan VIDI KOD BRKE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan VIDI KOD BRKE kaze brka za kroseve nema skoro pa nista. tako da idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan mozda ce brka i da ima, treba da mi stigne od RM-a, pa cu mu dam da ga iskopira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan sta ti stize? aj reci mi model i godiste motora pa da vidim kako izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nesa iz Pozarevca tel:063-398993 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan kad stigne postavicu sliku, nemam pojma koje je god, malo stariji, danas sutra bice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 9, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ako oces novo,pogledaj u motobox-u...to ti je na telepu,kod mlekare...imas u radnjama adresu.ja je ne znam napamet..pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan kad stigne postavicu sliku, nemam pojma koje je god, malo stariji, danas sutra bice ajde molim te, nebilo ti zapovedjeno... ;D... obavezno uslikaj cim ti stigne. jel to rep, i blatobran, ili sta vec? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 9, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan zvao sam nesu. kaze da ima nesto. videcemo. mato uslikaj to pa da vidim. a moto box, ima al treba da se narucuje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Jun 10, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan evo, ako odgovara, nosim ga kod brke na kopiranje , pa se sa njim dogovaraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jun 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ufff. ne odgovara mi bas. meni treba nesto onako da bude siljato. spicasto. malo moderniji izgled da mi da na motoru. nista mato. hvala ti u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jul 25, 2008 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što upadam ali šta radi Brka, kopira plastike? Ja bih da kupim levu masku za XL-a ali nema nigde pa ako on pravi nove identične mogao bi i to da uradim... Prosvetlite me :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Jul 26, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan radi on to. posalji mu pm. i uradice ti sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Jul 26, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam sve plastike od KTM-a SX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Jul 27, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se što upadam ali šta radi Brka, kopira plastike? Ja bih da kupim levu masku za XL-a ali nema nigde pa ako on pravi nove identične mogao bi i to da uradim... Prosvetlite me :'( Brka radi svasta . Meni izgleda da i ova tvoja moze da se sredi ili da posluzi za kalup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...