maxi69 3 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ja covek u godinama (39), resio sam da predjem na nesto sporije i udobnije.Resio sam da kupim enduro Teskog srca pisem ovaj oglas, jer mi je ovaj motor prirastao za srce. godiste 1995 , presao 40 000km , uvoz iz Italije (imam carinsku deklaraciju), potrosnja od 5 litara pa do 8, ima 16 000 rpm Uvezen prosle godine, sve je standardno i fabricki. Ekstra ocuvan, kao nov. Obe gume dobre, stavljeno novo: svecice, prednje i zadnje plocice, semerinzi prednje viljuske, lanac sa lancanicima DID, uradjen servis- ulje i filter. Nije nikad padano, oklopi svi celi. Ja sam vlasnik, tek registrovano, do aprila 2009. Motorcikl je izuzetno startan 76 kW- 103,5 KS, 16 ventila. (tablice su sada na KI - Kikinda) Na ovoj adresi imate jos dosta informacija o ovom tipu motora : http://www.suzuki-rf.de/ cena 3500 eura, tel. 064/667-93-87 Goran Naravno moze zamena za enduro, ali samo da je extra ocuvan kao i ovaj moj. By maxigoran By maxigoran By maxigoran By maxigoran By maxigoran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Avgust 2, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxi69 3 Napisano Octobar 31, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...