vladimir15 19 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem se Vladimir,vozim Hondu Africu Twin 750 rd04 iz 1991 godine.Kupljena od clana foruma Ledu77.Motor je u veoma dobrom stanju za svoje godine,bice nekih doteravanja sto se tice estetike ali polako.Hobi su mi motori i njihovo sredjivanje...Imam i Tomos 15SLC iz 81' koji sam restaurirao i trenutno se vozika kad se ukaze prilika. Po meni afrika kao motor je u automobilima mercedes 124 udoban pouzdan i prelazi milionce .i naravno nije za jurnjavu sto je meni najbitnije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2956 Napisano Februar 13, 2020 Ne silazi, 5048 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ваљда TOMOS 14 SLC бар по слици. А Африка је закон.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir15 19 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije.Ja sam prepravio masinu.Stavio sam od 14 termo grupu i dekle za prisilno hladjenje,jer mi je ovde brdovit kraj i 15 se pregrevala veoma brzo,tako da sam tako resio problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2956 Napisano Februar 13, 2020 Ne silazi, 5048 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја би вратио на оригинал. Зна да греје због лошег паљења и "посне смесе".Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 13, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Prisilno hlađenje ne može da se stavi na T-15, zbog veličine rebara cilindra. A da se T15 suviše greje ne pije vodu. Lično sam vozio dve sezone trke 50 ccm junior klasa sa T15, gde je mašina bila isfrizirana u granicama licence, i nijednom se nije pregrevala na mnogo većim naporima, nego što je vožnja brdima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2956 Napisano Februar 14, 2020 Ne silazi, 5048 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ау, ау, ау како би му лего а?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimir15 19 Napisano Februar 15, 2020 U prolazu, 21 postova Lokacija: Gornji Milnaovac Motocikl: Tomos 15SLC/Honda Africa Twin 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sam kako ide sa ovim motorom tako da ga necu budziti.A pre svega sluzi vrhunski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...