Crven Ban 604 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Upoznali smo se na skupu u Smederevu.Mnogo mi je zao. Moje saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan otisao je jedan od velikih ljudi i prijatelja. nek pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Jun 6, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhhhh ! tuga !!! :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1758 Napisano Jun 6, 2008 Vlasnik sajta, 5347 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh bas strasno... Gledam najavu moto skupa i steze mi se srce... :'( Pocivaj u miru, druze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bubba zanetti 2 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan budi na nebu brate,znam da nisi sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan siroki ti putevi gospodnji brate...saucesce porodici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dmp 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 1 post Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan No coment! Saucesce porodici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTO_PLUS 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 19 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kuzmo , neka ti je laka crna zemlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bajasw 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Valjevo city Prijavi odgovor kao problematičan Neka su ti siroki putevi gospodnji.Saucesce porodici i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Živomir V. (54) je pod dejstvom alkohola naleteo na motocikl koji je imao pravo prvenstva U saobraćajnoj nesreći, koja se sinoć, oko 22,15 sati, dogodila u ulici Lepenički bulevar u Kragujevcu, poginuo je motociklista Goran U. (38) iz Kragujevca. On je motociklom ''kavasaki'' naleteo na vozilo marke ''jugo'', kojim je, pod dejstvom alkohola, upravljao Živomir V. (54). iz Kragujevca. Živomir V. se, iz prostora ''Zastavinog servisa'', uključivao u ulicu Lepenički bulevar i nije propustio motocikl koji je imao pravo prvenstva. Goran U. je poginuo na mestu udesa. Živomir V. je danas lišen slobode i, uz krivičnu prijavu, priveden istražnom sudiji Opštinskog suda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sahrana u nedelju,13h na groblju Bozman u Kragujevcu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vexxx 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 40 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 535 Napisano Jun 6, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i projateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ne ogu da verujem...starno strasno.moje saucesce porodici :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam informaciju od saleta iz kragujevca sahrana je u 1 sat. ada smi mi koji planiramo da dodjemo da se sakupimo ispred metroa u kragujevcu oko 12 sati sve druge detalje saopstice sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam informaciju od saleta iz kragujevca sahrana je u 1 sat. nedelja ada smi mi koji planiramo da dodjemo da se sakupimo ispred metroa u kragujevcu oko 12 sati sve druge detalje saopstice sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam informaciju od saleta iz kragujevca sahrana je u 1 sat. ada smi mi koji planiramo da dodjemo da se sakupimo ispred metroa u kragujevcu oko 12 sati sve druge detalje saopstice sale jer moze neko da mi kaze kad i gde,i 12 sutra ili prekosutra,jer bio je veliki drug i trebalo bi da se ispostuje do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan braco dokle vise.........ja mislim da je ovo prelilo casu .....daj da se okupimo da odemo pred kucu tog coveka samo da turiramo nista drugo!!stvarno kraj ...........!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan dobio sam informaciju od saleta iz kragujevca sahrana je u 1 sat. ada smi mi koji planiramo da dodjemo da se sakupimo ispred metroa u kragujevcu oko 12 sati sve druge detalje saopstice sale jer moze neko da mi kaze kad i gde,i 12 sutra ili prekosutra,jer bio je veliki drug i trebalo bi da se ispostuje do kraja U nedelju, kod Metroa, na ulasku u Kragujevac, od strane Batocine. Mada, ne znam zasto u toliko sati Sale to organizuje, kada se kod njega kuci okupljaju u 11? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano Jun 6, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan tuga brate,nemam reci. neka mu je laka crna zemlja :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 6, 2008 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Jun 6, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Uzas... Saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISS 1 Napisano Jun 7, 2008 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Neka su mu siroki drumovi nebeski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgzigi 44 Napisano Jun 7, 2008 U prolazu, 28 postova Lokacija: All around the world Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Kao brat pokojnog nam KUZME i kao chlan moto kluba STRASNI mogu samo da se zahvalim svima vama na vashem saucheshcu i podrshci u ovom veoma teshkom trenutku !!! Hteo bih samo da obavestim sve drugove i prijatelje mog pokojnog Bate da ce se u nedelju 8.Juna u 12 h odrzhati moto povorka od PARKA kroz centar do mesta pogibije pa do Bozman groblja gde cemo se u 13 h i poslednji put oprostiti od mog BRATA KUZME !!! POCHIVAJ MI U MIRU BATO MOJ DRAGI !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...