Djole Rs 294 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kako ovo da resim, izbledeo predpostavljam od sunca, vidi se gde je bila selna. Probao sam poliranjem, dobije malo na sjaju ali nije tamnije kako je ispod selne. Predpostavljam lakiranje, pa me zanima postupak, ili nesto drugo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Februar 10, 2020 Ne silazi, 4978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не дирај, ништа није страшно. Мене рецимо више нервира то што карбон на шелни је кос а на издуву водораван. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga ja pravio ipak bih probao da sredim ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Februar 11, 2020 8-bit, 1897 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u pigmentu koji se koristio za epoxy smolu, nije UV otporan. Ili sam karbon nije UV otporan. Mislim da tu nema leka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Znači ništa ne može da se odradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17833 Napisano Februar 11, 2020 Integrisan, 5260 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne parkiraj ispred lokala. Lepo pise plakata gore! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan To sam uslikao kad sam bio kod devojke, meni dozvoljeno da parkiram tu, inace je motor u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam malo da povratim sjaj, tjst skinem zutilo, negde sam procitao da bi trebalo grubljim sundjerom za poliranje i grubljom pastom,sundjer je beo, a kad sam dva puta prosao jednu povrsinu postao zut. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...