m.milivojevic 2041 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Kum prodaje auto iz naslova. Razlog prodaje je pomalo smesan. Kuma je vozila smarta, kum ovog karavana. Ostala je u drugom stanju, pa joj je oduzeo smarta i kupio modusa. Sad im je karavan visak. Registrovan do oktobra 2020. Vise na oglasu na pa: Renault Megane 1.5 dci WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Renault Megane 1.5 dci, 2006. godište, Karavan, Dizel 1461 cm3, vozilo prešlo 190251 km, Novi Beograd. Putnička vozila - Polovni Automobili Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Februar 7, 2020 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dete i krem enterijer ne ide zajedno nikako. Pametna odluka. Prosledio burazu, mada mislim da mu nece biti zanimljiv iako mu treba ovako nesto (ima dva sina, oba vole slatkise, vracamo se na krem enterijer ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2041 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno si u pravu. Ja znam kakav je moj zakrmačen nazad, al jbg. Nek su zivi i zdravi.Ovaj je veoma dobar, kupio je odrzavao i za sebe, ali splet okolnosi i problem sa parkingom ispred posla su doveli do toga da vozi sada smarta.Prvo su smarta stavili na oglase, pa kupili modusa, kum je u medjuvremenu promenio posao i ostao bez parkinga, pa je konfiskovao smarta i odlucio da proda megana.Ja ih nagovaram da prodaju modusa a da ostave megana, ali tesko...Njih dvoje na 3 auta, ne ide...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...