Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se danas popodne. Kretao se iz pravca Bataseva prema Mladenovcu medjutim usao je malo brze u jednu lepu krivinu (kod Benzinske pumpe u Batasevu) iza koje je bio sljunak i isklizao. Trenutno se nalazi u nekoj bolnici (nije mi rekao u kojoj posto kaze da ne zna kako se zove). U razgovoru mi je rekao da je iskrenuo koleno i verovatno ce morati na operaciju casice ali kaze da ne oseca nikavke bolove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1762 Napisano Maj 21, 2006 Vlasnik sajta, 5348 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Brko, ko je u pitanju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se danas popodne.Kretao se iz pravca Bataseva prema Mladenovcu medjutim usao je malo brze u jednu lepu krivinu (kod Benzinske pumpe u Batasevu) iza koje je bio sljunak i isklizao. Trenutno se nalazi u nekoj bolnici (nije mi rekao u kojoj posto kaze da ne zna kako se zove). U razgovoru mi je rekao da je iskrenuo koleno i verovatno ce morati na operaciju casice ali kaze da ne oseca nikavke bolove. Ko,Brko....Ko? :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E da, zaboravio sam da kazem. U pitanju je jedan moj drug Ivan (u Mladenovcu poznat kao Spale frizer) ali mislim da ga odavde zna samo Paunrossi. Decko vozi zuti Suzuki RM 125. Mozda ste ga videli na skupu u Smederevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak...dobro je proshao!! Sljunak je jedka od stvari koje se najvishe plashim...vishe jedino neosvetljenih traktora sa "drljachama" ili tim nekim sranjima shto se kache otpozadi...! :x Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDoctor99 0 Napisano Maj 21, 2006 U prolazu, 45 postova Lokacija: Lapovo, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Sljunak po putu je jedna od najgorih stvari za nas bajkere! :? Brz oporavak mu zelim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 22, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' zaboravio sam da kazem.U pitanju je jedan moj drug Ivan (u Mladenovcu poznat kao Spale frizer) ali mislim da ga odavde zna samo Paunrossi. [/quote'] Znam ga i ja. Wozio sam onu njegowu zwerku. Dobro je proshao kako je mogao da prodje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...