Satelis 16163 Napisano Mart 26, 2017 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Od svih boja, crvena ili crna mi nekako najlepse ide uz Nexusa images upload Dragancetova makina sa opakim izduvom (Race) images upload i opakim stanjem CVT-a (oprano/odmasceno) images upload prva stvar, fali podloska pod red. br. 6 images upload druga, kvacilo je skoro pa gotovo images upload mrsave mnogo mrsave ferode images upload debljina ispod minimuma images upload zvono kvacila izrisovano images upload tanjir s'propelerom dobrano ukopan images upload variator takodje images upload pored toga, dobio je luft u biksni images upload leziste rolnica images upload takodje stradalo zbog.... images upload samih rolnica (21x17x13.5g) images upload puklo...ukockastilo se....raspalo se images upload ni dugmici nisu ostali images upload poklopac rolnica ima nazubljen deo koji u ovom slucaju ne postoji nekad neko, nije stegao maticu te je doslo do stete images upload stradao je i nazubljen deo osovine radilice images upload kais, roler, f. vazduha i lezaj dekle takodje sve za zamenu images upload minimalna sirina kaisa koja sme biti images upload pored svega toga, pali se lampica za kont. motora, dijagnostika prijavljuje images upload gusi se kad je hladan, l. sonda leti napolje images upload Sve u svemu, poprilicno lose stanje CVT-a tj sve sto postoji je za zamenu, motor nije malo presao tj tu je nesto preko 60K ali to bas i nije opravdanje za cinjenicno stanje, moglo je bolje..... no sta je tu je. Nastavice se...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 26, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci...doktorski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 27, 2017 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan poranio Deda Mraz ove godine upload pictures propeler novi - stari upload pictures upload pictures obavezno pre ugradnje proveriti da nema kojim slucajem neki ris ili ostecenje po povrsini gde kais seta gore-dole jer ako ima, moze doci do pucanja kaisa upload pictures polovan u perfekt stanju upload pictures podloska koja je falila izmedju tanjira i variatora upload pictures debljine 1mm upload pictures zatim variator, novi - stari upload pictures upload pictures stanje takodje odlicno upload pictures upload pictures polovno u perfekt stanju upload pictures poklopac rolnica, staro - novo upload pictures nazubljen deo koji je na starom falio upload pictures kvacilo, novo - staro upload pictures razlika u debljini feroda upload pictures lezaj dekle 6202 Koyo upload pictures lambda sonda takodje nabavljena upload pictures stara - nova, videcemo kako ce raditi i da li ce paliti EFI lampicu upload pictures filter CVT-a.....sacuvaj me Boze upload pictures jedino mesto gde CVT dobija vazduh kako bi se hladili delovi unutar poklopca zapusen do daske sto nikako nije dobro upload pictures treba biti ovakav upload pictures Polovni delovi i vise nego dobri, na skali od 1 do 10 ..... 9.5 ocena, ceka se na kais, klizace, roler i CVT se moze sklopiti i na kraju probati makina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 27, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 282 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vule posle ove generalke, valjda ces cesce dolaziti na voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ko pusten sa lanca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Mart 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga voziš, čudi me i da ti je sve u jednom komadu ostalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 28, 2017 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neznam sta je Dare njemu radio ali ovo cudo leti. Svaka cast i veliko hvala. Ovo je drugi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 28, 2017 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan jedan paketic pa drugi paketic image hosting without registration image hosting without registration kat.br. rolera image hosting without registration kat.br. kaisa image hosting without registration I mora da fercera, nema druge....dobar max speed za 250ccm sa 65K predjenih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniPG 17 Napisano Mart 29, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto upadam sa pitanjem, ali da ne otvaram novu temu. Vdim da si sredio nexusa, kao iz fabrike da li znas koja je cijena bendiksa za nexus 500 2007? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Mart 29, 2017 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nema Nexus500 (nit 250) bendiks, vec frajlauf. Kako ces razlikovati bendiks od frjalaufa, oba dela imaju istu funkciju ili ti prenos obrtaja sa anlasera na radilicu, razlika je u tome sto se bendiks nalazi u CVT-u, dok je frajlauf u agregatu sa desne strane iza namotaja. Sto se cene novog dela tice to ti mogu tek sutra reci, polovan kosta 50e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniPG 17 Napisano Mart 30, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema Nexus500 (nit 250) bendiks, vec frajlauf. Kako ces razlikovati bendiks od frjalaufa, oba dela imaju istu funkciju ili ti prenos obrtaja sa anlasera na radilicu, razlika je u tome sto se bendiks nalazi u CVT-u, dok je frajlauf u agregatu sa desne strane iza namotaja. Sto se cene novog dela tice to ti mogu tek sutra reci, polovan kosta 50e. Frajlauf kod nas (PG, CG) kosta 200e nov, original. Pa me zato zanima cijena, jer ako mogu gore naci jeftinije, naravno da ga necu ovdje kupovati. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniPG 17 Napisano April 1, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad dobih info da je frajlauf u kompletu sa zupcanikom u Bg 10 000 dinara. Znaci, duplo jeftinije je kod vas nego ovdje. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovako, mislim da je krajnje vreme da malo detaljnije predstavim mog novog najboljeg druga.Pre 2 meseca sam pazario svoj prvi maxi skuter, crvenog djavolka, nexusa 250 ie. Koristim priliku da se još jednom zahvalim kolegi i prijatelju @VuleGilera na njegovoj nesebičnoj pomoći i angažovanju.Elem, motor je 2007, kupljen je u Novom Sadu, na satu ima nešto preko 18k km, i čim sam ga video na oglasima, zaljubio sam se. Posle detaljnije provere i pregleda, ispalo je da je motor u generalno veoma dobrom stanju, s obzirom da je uvezen iz Italije. Plastike kao nove, čuveni piaggio quasar prede , standardni zvuk ublaživaca u cvt-u... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Za ova dva meseca zamenio sam ulje i filter ulja, zadnje disk pločice, zamenjena kociona tečnost, rashladna tečnost. Provereno ulje u diferencijalu, nije bilo potrebe da se menja. Što se varijatora tiče, sve je u odličnom stanju. Kaiš kao nov, rolnice su dobre, kvacilo ok. Za sada ništa od toga neću menjati. Motor ide kao zmaj, pali na pola kljuca čak i posle desetak dana nepaljenja po ovim minusima.Ima fabrički kofer koji malo lupa na neravninama, gledacu da to rešim nekako, baš mi smeta.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 22, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, ceo život vozim motore, i uglavnom male skutere, zadnja je bila yamaha aerox tako da tek sada polazem za A kategoriju. Nikad nije kasno, čak ni u mojih 40 leta.. Položio sam testove pred zimu a sad cu i vožnju, čim se steknu vremenski uslovi.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5126 Napisano Januar 23, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6042 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam temu sa postojecom o modelu Nexus 250. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 28, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam neke vibracije kada radi na leru. Nije to ništa strašno ali postoje. Pogotovo kad je na centralnom stenderu. Motor lepo i ujednačeno radi, doduše obrtometar nije baš zakovan, već se pomalo mrda, ali pretpostavljam da većina jednocilindraša tako radi. Ne znam dali je povezano s tim, ali postoje neke vibracije prilikom laganijeg ubrzanja recimo izmedju 20 i 40 kmh, izmedju 3 i 4 k obrtaja. A kod normalnog ili malo ostrijeg ubrzanja, toga nema. Već preko 40 kmh ne primećujem nikakve vibracije pri bilo kakvom ubrzanju. Serviser pregledao cvt i kaže da je sve u dobrom stanju.Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Januar 28, 2020 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan To za skalu i obrtaje je tako zbog 1 cilindra, ovo drugo sto vibrira ne bi trebao da imas jer nije 400/500ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Januar 29, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu to neke jake vibracije, ali se osećaju. Na leru retrovizori imaju ono blago zamućenje od vibracija. A kod ubrzanja, samo kad je lagano. Čim predje tu zonu 20-40kmh otprilike, onda je sve ok.Moguće da je do kvacila, možda nosači motora...ne znamSent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Februar 15, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Izgulile su mi se ručice kočnica, oljustila se farba tačnije. Da li ih mogu skinuti samo ako odsrafim srafove ili ima tu neka opruga ili nešto dodatno što će mi napraviti problem kad budem vraćao? Mogu li ofarbati sprejom, koliko će to biti postojano? Ili da kupim neku drugu crnu farbu?Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Februar 15, 2020 Integrisan, 9340 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skini slobodno neces nista sjebati, odvi sraf i izvuci. Kad to uradis, uzmi finu smirglu i prepici skroz rucice pa ondak uzmi jos finiju pa ponovi postupak dok ne bude sve glatko. Kad to uradis, odnesi rucice na plastifikaciju (500-1000din) i resio si problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Poslušao savet starijeg.. Skinuo ručice, skroz osmirglao crnu boju, doduše ostalo malko po ivicama, nema šanse da pridjem toliko. Glatko jeste, ali se vide potezi smirglom.Žao mi što se nisam setio da slikam pre operacije.Sutra nosim na plastifikaciju , oko 600 dinara je, sad sam zvao.Crna boja, pa ćemo videti. Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Februar 16, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako si nasao tog za plastificiramje? Na KP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1147 Napisano Februar 16, 2020 Zainteresovan, 754 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Sasvim slučajno. Industrijska oprema : Plastifikacija metala 09.02.2020 - ID 58669457 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Usluge plastifikacije metala lakom u prahu u nekoj od ... Sent from my SM-A405FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...