Nikola1978 4 Napisano Maj 7, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nisu se izlizale...nego cisto da estetski malo dopunim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja uradio zimus,... volim da sve bude tip top Citao sam ovde tvoje postove, pa me zanima sta si na kraju uradio sa auspuhom... jesi li ga farbao ili kupio novi top? Posto i moj sa donje strane ne izgleda bas najsrecnije...a malo je reci da me nervira to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Maj 7, 2014 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Voli Nidza da mu je sve tip top, inace stavio je Torin izduv, zvuk slican kao na mome crnome konjicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan E pa nadam se da cu u sub videti i to a i cuti .. bas me zanima Satelis kao masina! Mada si ga ti vanserijski sredio... Sad kad bi ga i prodavao isao bi sa skroz drugim uputstvom za upotrebu LIMITED EXTENDET EDITION! PS. Nikad cuo za taj izduv.. Ciji je to i Koliko dodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nadam se da cu u sub videti i to a i cuti .. bas me zanima Satelis kao masina! Mada si ga ti vanserijski sredio... Sad kad bi ga i prodavao isao bi sa skroz drugim uputstvom za upotrebu LIMITED EXTENDET EDITION! PS. Nikad cuo za taj izduv.. Ciji je to i Koliko dodje? Radio mi je lik iz Leskovca, to jest ja sam isao tamo...izasao me je 120 evra sa sve ugradnjom, to jest napravio je nosace na samom topu tako da se samo montirao na postojece rupe. Firma se zove Tora a majstor Dragan, inace vrhunski radi i preposten je sto je i dokazao kada sam imao problem sa motorom odmah po ugradnji(zna Satelis celu pricu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku sliku okaci, .. i jesi li zadovoljan zvukom? Ja sam imao nesto u planu da uradim po tom pitanju isto, ..razmisljao sam o Dragonu cak, ali evo procitah ovde tvooj post da ne radi izduve za skutere.. Pa sad ne znam. Bilo kako bilo, sad sam malo u finans.skripcu, pa to ostaje samo zelja za sad.. al jednog dana sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan izgleda i cuje se ovako: https://www.facebook.com/photo.php?v=698336620186433&l=7333729129451196695 http://postimg.cc/image/4mejx69uj/ http://postimg.cc/image/oiaph3s3n/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Auuu... mnogo dobar zvuk! Taman... A i lep mu je lonac, ima li vise razlicitih oblika ili samo ovaj kao sto je kod tebe? Ok, je cena ... samo malo podaleko, Leskovac ...hmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi Robert iz Ade i Dragon su me odbili...nerade za skutere. Cuo sam se sa jednim likom iz Bele Crkve koji je hteo da mi uradi za 62 evra ali nesto nisam bas bio siguran Nazvao Dragana i iz price se uverio da 100% zna sta radi..sto se i dokazalo:) za skut radi samo ovaj oblik jer se iz ovog oblika moze dobiti ovakav zvuk, a inace ja kada sam ugradjivao spremio je i jedan GP edition ali nije poceo jos da ga ugradjuje...taj GP se cuje ko besan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan GP je sam po sebi balada.. u svakom pogledu! Cudno to za Dragon_a, vidjao sam njihove radove na AA 500,hmmm a kakvih si to problema imao nakon ugradnje? Zbog toga mi se i ne ide tamo, ...kontam, treba da mlatim skoro 400km do tamo pa nazad opet...i sta ako se nesto sjebe? 'Se roknem, odma! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pa iz nekog razloga mi se gasio, to jest ugasio mi se u voznji a onda kada sam ga upalio cim dam gas on se ugusi...mislio sam da je spog topa ali opet pljustala je kisa...posle toga se to vise nikad nije dogadjalo. A neznam sta bi moglo da se sjebe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa... pa razumeo sam da si imao problem sa motorom, posle ugradnje odmah (gore tekst). Pa sam iz toga zakljucio da je problem zbog izduva... Ok,Ok.. Jasno sada! Znaci sve je super sa izduvom?! Cool.... Kako god,..ostaje prica da mi je ipak to daleko do tamo i nazad, klackati se.. valjda cu naci nesto blize,... A i ja sam imao slicnih problema.. posle jake kise, al desilo mi se mozda 2 puta.. koliko se secam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Maj 8, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Nema blize ni dalje, imas samo ovu cetvoricu od kojih dvojica ti nece raditi...ili da uzmes leoVinde za 300 evra ili Akrapovic za 550 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Inace prosle nedelje se desio i prvi bliski susret sa kolima...ili tu sudar...zabo neki hyundai od nazad Ljude isplatio za nastalu stetu(ja kriv gruno zenu od nazad)....i teramo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Jun 15, 2014 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Taman si mislio da ga farbas..... jbg, sr**a se desavaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jun 15, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan e bedaak... Sta si ostetio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle subote navece je poginuo na motoru moj dobar drug Amir Avdovic. Juce sam isao da izjavim saucesce njegovima i na groblje. http://www.sandzacke.rs/vijesti/hronika/novi-pazar-teska-saobracajna-nezgoda-poginuo-motociklista/ Izvaredan momak i pravi ljubitelj motora, imao je perverzog T maxa kao i Suzuki GSX na kome je poginuo. Juce smo isli na mesto pada i nikome nije jasno sta se desilo. U svakom slucaju tu se nista ne moze promeniti a mi koji smo jos tu da uvek mislimo na njih koje vise nema i budemo pametni u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 7, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Boze sacuvaj... Neka mu je vecni mir i spokoj dusi... Ova sezona bas u crno krenula... uzas koliko ljudi gine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gileranexus250ie 1 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda imamo isti motor????... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gileranexus250ie 1 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je tog momka, no nisam ga poznavao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam trazio po netu propratni materijal Gilere, tacnije neke majice ili dukseve, ali slabo sta ima kod nas od toga... pa se nosim mislju da napravim nesto sam... nesto poput ovoga: http://www.custom-images.co.uk/gilera-logo-264-p.asp Skoro sam stampao neki logo na jedan duks i jako je dobro ispalo... Mozda ima jos neko zainteresovan? Il neku slicnu ideju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan pa stampa odredjenog grafickog resenja moze da se uradi na bilo kojoj majci ili dukserici...ali naravno nece biti trajna kao kada se radi o serijskom primerku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 13, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan To stoji, al ako se pridrzavas uputstva za pranje 60* step?? Onda ce izdrzati i ova stampa... ja cu to sebi praviti, pa mozda ima jos neko zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola1978 4 Napisano Jul 14, 2014 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Gilera Nexus 250i.e. 2008 Prijavi odgovor kao problematičan ja mogu da zavrsim stampu za free...samo dajte odecu i sta zelite da stampate:) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Jul 14, 2014 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan uuu extra! e onda cim spremim taj logo, javljam se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...