Jump to content

Moto Zajednica

Leonardo 250

Recommended Posts

• Skuteras, 3696 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Prodajem leonardo 250, godina proizvodnje 2000, kilometraza 30500km, registovan godinu dana, zamenjene plocice, ima veliki vetrobran, kofer, zadnju gumu bi trebalo promeniti, zimus je uradjen servis... Slika ima negde na forumu u "putovanjima" Cena moze da se napravi vrlo povoljna, a moze i zamena za neki enduro stranac sa papirima

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Zdravo majstore!  Kakva ti je cena motorinu?  Video sam slike sa tvojih putovanja , ali me zanima jos kakav je motor s obzirom da si se raspitivao o klipu , karikama, klipnjaci, radilici...itd  pozdrav Matori

• Skuteras, 3696 postova

Zdravo majstore!  Kakva ti je cena motorinu?  Video sam slike sa tvojih putovanja , ali me zanima jos kakav je motor s obzirom da si se raspitivao o klipu , karikama, klipnjaci, radilici...itd  pozdrav Matori

Bio sam jednom prilikom kod nekog majstora u Kraljevu (drugar trazio delove za motor), radio je masinu na nekom leonardu 25O, pa sam ga ja usput pitao koiko to sve izadje. Kod mene je situacija sledeca: Ove zime ciscen karburator, nastelovani ventili, prespanovan lanac od radilice, stavljen nov akumulator, nova sajla od brzinomera, nove prednje plocice, zadnje su skoro nove, za neki dan stize i novi vetrobran posto mi je stari bio izgreban i malo polomljen (ja ispustio motor), ima par ogrebotina koje ne bodu oci toliko, osram night breaker sijalice malo jace nego sto treba (stavljeni releji), maksimalna brzina 130, ali jednak raspored snage u svim rezimima posto mu verovatno nesto oko variomata nije standardno. Potrosnja je od 3.2 na otvorenom do 4 u gradu. Potrosnja ulja mu varira. Po gradu zna da potrosi malo vise nego na otvorenom cak i kada se dobro tera (to je inace standardna boljka kod ove minareli ili yamaha masine). Flasicu u gepek i po potrebi dolivanje. Na njuemu trenutno jedino treba zameniti zadnju gumu tj. ja bih zamenio obe, posto ne volim da rasparujem i eventualno sajla od gasa (sa najboljim gumama i sajlom 77evra ulaganja). Registrovan je jos celih 11 meseci. Cena bi bila 1700 evra sa minimalnom korekcijom

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Korektno, veoma lepo od tebe majstore, verujem da je to dobra mašinica, a pogotovo bi mi bilo drago da kupim motor koji ima reputaciju kao tvoja Aprila. I cena je korektna, ali , nažalost,ne bih mogao da odvojim toliko novca. Gledao sam i probao vec 2 Aprilije , ali od 150 kuba i uopste nisam bio zadovoljan kako izgledaju i kako idu pre svega. Nisu ih ljudi odrzavali, a hoce da ih prodaju. Bilo kako bilo, hvala na odgovoru....Videcemo  Pozdrav

• Skuteras, 3696 postova

Posto sam definitivno resio da predjem u endurase spustam jos cenu da bih ubrzao kupovinu nekog endura. Moze za 1500evrica ili opet neke zamene

• Skuteras, 3696 postova

Zamena za istog samo 125 i nesto para?

Zamena za pare ili za neki enduro, moze i stranac. U krajnjem slucaju skuter od 50 kubika

• Skuteras, 3696 postova

Da malo osvezim ovu prastaru temu, mozda se neko javi. Zamenjene karike i klip, cilindar u odlicnom stanju, radilica u odlicnom stanju. Sve sredjeno i nastelovano, radi ko" doxa. Presao 3000 posle zahvata, ne trosi ulje.  Obe gume nove (pilot sport), nov antifriz, nove rolnice...Cena 1500 opet ili zamena za enduro

post-1915-12879018947998_thumb.jpg

post-1915-12879018948654_thumb.jpg

post-1915-1287901894902_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 125 postova
  • Motocikl: kawasaki

Da je kojim slucajem 2T bez razmisljanja. Svidja mi se sve sem snage na tom motoru

Steta, bas mi se svidja taj leonardo, u svakom slucaju srecno sa prodajom, pozzz...

• Zainteresovan, 438 postova
  • Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder

Jako lep Leonardo svaka cast! Srecno sa prodajom!

Stvarno je lep!

A tebi Davidof čestitam, skupio si pet zvezdica!

Sad možeš malo da (nas) odmoriš :)

• Nesvrstan, 756 postova
  • Motocikl: R21A

Jako lep Leonardo svaka cast! Srecno sa prodajom!

Stvarno je lep!

A tebi Davidof čestitam, skupio si pet zvezdica!

Sad možeš malo da (nas) odmoriš :)

Nije mi jasno u cemu je tvoj problem pa na ovaj nacin prozivas ljude koje ne poznajes? Ako imas neki problem posalji mi pp pa reci! Hvala unapred!

• Skuteras, 3696 postova

Hvala na lepim recima. I opustite se malo, nema nervoze. Evo vam jos jedna slika da odmarate oci kad vec necete da ga kupite. Negde na Borovoj glavi.

P.S. 1175 evri

post-1915-12879044139183_thumb.jpg

• Skuteras, 3696 postova

1000. Ako se niko ozibljan ne javi po ovoj ceni ja cu da ga poklonim. Ka sam trazio 1500 pricali da je jaka cena, a sad me pitaju sto tako malo. Koji je k.... ovom narodu. Izgleda niko nece nista da kupi, samo zovu tako da ubiju dosadu

• Zainteresovan, 696 postova
  • Motocikl: Strom 650 2009

1000. Ako se niko ozibljan ne javi po ovoj ceni ja cu da ga poklonim. Ka sam trazio 1500 pricali da je jaka cena, a sad me pitaju sto tako malo. Koji je k.... ovom narodu. Izgleda niko nece nista da kupi, samo zovu tako da ubiju dosadu

Ma ne vredi, ne gubi zivce, nisi jedini, samo strpljenja!!! Ja bih ga pre bacio u Moravu, nego sto bih toliko spustao cenu.  ;)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja